Prelepa "čudesna žena" kupila stan od 5 miliona dolara, jedan detalj na prvi pogled oduzima dah

Glumica kupila luksuznu nekretninu u Kaliforniji sa očaravajućim pogledom na okean

  • 1
Gal Gadot Gal Gadot; Foto: Profimedia/Abaca Press

Američko-izraelska glumica Gal Gadot (35) je upravo kupila stan od 5 miliona dolara na plaži u Malibuu sa očaravajućim pogledom na okean.

Naime, njen poslednji film "Wonder Woman 1984" je imao ogromnu zaradu uprkos pandemiji korona virusa sa zaradom od 85 miliona dolara, a glumica je u čast proslave velikog uspeha kupila luksuzni stan u Malibuu.

Gadot je kupila stan od 185 m2 u elitnom delu Malibua gde brojne poznate ličnosti imaju svoje vile i vikendice.

35-godišnjakinja je pazarila stan koji ima dve spavaće sobe i tri kupatila od filantropa Bui Sajmona, koji je 1994. godine kupio isti za samo 850.000 dolara.

Gal će u stanu potpunu imati privatnost, a u toj zgradi nalazi se još 3 stana. U stanu se nalazi prostrana terasa sa fantastičnim pogledom na okean i pučinu, koji oduzima dah.

Stan ima visoke plafone, drveni pod i bele zidove koji vizuelno čine da ceo prostor deluje veće i otvorenije. Veliki prozori ka okeanu pružiće glumici i njenoj porodici osećaj da su po ceo dan na plaži.

Sve ovo deluje kao savršen prostor za zbližavanje holivudske glumice sa njenim suprugom Jaronom Varsanom (45) i njihove dve ćerke majom (3) i Almom (9).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA