≫ 

Još nije preboleo milijarderku: Reper uhvaćen s novom devojkom koja je apsolutna kopija Kajli Džener

Tajga je ponovo u vezi sa devojkom koja izgleda skoro identično kao njegova bivša Kajli Džener

  • 2
Tyga Tajga; Foto: Profimedia

Američki reper Tajga (31) je izgleda popravio odnos i pomirio se sa jednom od bivših devojaka, Instagram modelom i influenserkom, Amandom Trivizas (21).

Naime, 31-godišnji reper, čije je pravo ime Majkl Rej Stivenson, je uslikan kako se zabavlja i uživa u suncu i vodi sa 21-godišnjom lepoticom u Majamiju.

Par je u utorak uslikan na jahti, a Amanda je tom prilikom nosila žuti bikini sa providnim tračicama, pa je istakla veoma bujne grudi i poveću guzu.

Tajga je tom prilikom nosio beli šorts i bele čarape, a ubrzo su navukli pojas za spasavanje i vozili se na džet skiju. Izgledalo je da se dobro slažu jer su se sve vreme smejali, a na džet skiju Amanda je sve vreme držala Tajgu oko struka.

Fanove je iznenadio influenserkin izgled jer kažu da je ista Tajgina bivša devojka Kajli Džener, za koju mnogi kažu da je reper nikada nije preboleo, pa su ovu situaciju komentarisali.

"Neverovatno, devojka je ista Kajli Džener", "Kajli-original, Amanda-kopija", "Tajga još uvek nije preboleo Kajli čim bira devojke koje su ista ona".

Podsetimo, Tajga i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) su raskinuli 2017. godine, a od tada je reper viđen sa mnogim lepoticama koje podsećaju na nju. S druge strane, Kajli se posle Tajge zabavljala sa reperom Travisom Skotom (28) s kojim je dobila 2-godišnju ćerku Stormi.

Video: Ovako izgleda kada se milijarderka snima u malenom bikiniju, a tu je i vrela drugarica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA