≫ 

Prelepi anđeo sa piste u realnosti izgleda znatno drugačije: Manekenka uslikana bez šminke

Elsa je vezala kosu u punđu i nije imala ni trunku šminke na licu

  • 0
Elsa Hosk Elsa Hosk; Foto: Profimedia/Alamy

Švedska manekenka i Viktorijin anđeo Elsa Hosk (32) je uslikana je uslikana sa ogromnim trudničkim stomakom dok je išla na hajkovanje po brdima iznad Los Anđelesa sa svojim partnerom Tomom Dalijem.

Naime, 32-godišnja lepotica je ovom prilikom nosila sivi duks, crne helanke i bele patike, a izgledala je znatno drugačije nego na revijama "Victoria's secret", dok neki fanovi kažu da je neprepoznatljiva.

Elsa je vezala kosu u punđu i nije imala ni trunku šminke na licu, a kada je skinula zaštitnu masku pravila je čudne izraze lica jer se verovatno umorila od penjanja uz brdo, pa su se fanovi iznenadili i kažu da je uživo potpuno drugačija.

Ona je nedavno fotografijom na kojoj pozira sa podignutom majicom otkrila da je trudna.

- Čuvala sam tajnu o ovom malenom anđelu u sebi već neko vreme. Osećam se više nego uzbuđeno i srećno jer ću dobiti dete i početi novo poglavlje svog života, s čovekom svojih snova. Na pola puta smo, Tome - napisala je tada Elsa u objavi.

Podsetimo, lepotica je s Tomom u srećnoj vezi od 2015. godine i oko njihovog odnosa ne kruže nikakvi skandali. Inače, manekenka je nedavno progovorila o svojoj zavisnosti o alkoholu, koji nije okusila poslednjih deset godina.

- Pre tačno deset godina bila sam potpuno izgubljena, nisam imala previše posla pa sam odlučila da se preselim u Njujork, koji je bio preveliki zalogaj za mene, zbog čega sam se dodatno izgubila - započela je ona.

- Trebalo mi je duže vreme da shvatim da je problem u meni. Očistila sam se od poroka, otreznila i naučila da sam alkoholičar i da tu postoji čitav svet u kojem ljudi žive trezni. Upoznala sam neverojatne ljude i prijatelje pa se polako ponovno pronašla - dodala je ona.

- Posle je došlo nešto što nisam mogla ni da zamislim i na čemu ću biti večno zahvalna. Ako se u ovom trenutku mučite i osećate izgubljeno zbog bilo kog razloga, sve je u redu. Nadam se da ćete pronaći snagu da krenete dalje i pronađete sreću - zaključila je tada Elsa.

Video: Anastasija pozirala bez šminke i u pižami, u ovoliko opuštenom izdanju je još niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA