≫ 

Veliko srce repera: Didi plaća režije porodicama koje je finansijski pogodila pandemija korone

Na taj način, ove familije neće biti u problemu da ostanu bez svojih domova

  • 0
P Diddy, Sean Combs Reper Šon Kombs, poznatiji kao Didi Foto: Profimedia

Reper Šon Kombs, poznatiji kao Didi, pokazao je humanu stranu i pomogao ljudima koja je finansijski pogodila pandemija korona virusa. Naime, muzički mogul se udružio sa njegovom Sean Combs fondaciju u cilju da pomogne 200 porodica koje žive u Majamiju tako što će im platiti režije. Na taj način, ove familije neće biti u problemu da ostanu bez svojih domova, piše People.

Ali to nije sve. Naime, Didi je rešio da pomogne tako što će siromašnim ljudima donirati i novčana stredstva za svakodnevne neophodne stvari, poput proizvoda za higijenu i hranu.

Da bi dodatno doneo korist zajednici, Didi se udružio sa TEES - organizacijom koja ima za cilj da podstakne mlade ljude na produktivan životni stil, da budu finanijski stabilni i da ne potpadaju pod loš uticaj vršnjaka.

Reper je u aprilu organizovao humanitarnu akciju i prikupio 3,4 miliona dolara, a novac je preusmeren u neprofitnu humanitarnu organizaciju Direct Relief, koja donira medicinska sredstva siromašnom stanovništvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA