Tom Henks zbog nove uloge fura užasnu frizuru: "Upravo sam uplašio decu i želim da se izvinim!"

Slavni glumac je prednji deo glave ošišao na ćelavo zbog nove uloge

  • 0
Tom Henks, Tom Hanks Tom Henks / Foto: Tanjug/AP

Legendarni američki glumac Tom Henks (64) je gostovao u "The Graham Norton Show", pa je voditelju otkrio kako je morao da se ošiša zbog nove uloge u filmu, pa je zgrozio gledaoce.

Naime, Tom snima novi film o Elvisu Prisliju u Australiji, a sada je imao intervju iz svog doma.

Glumac se uključio u emisiju preko video poziva sa kačketom na glavi, jer ima užasnu frizuru koju "fura" u poslednje vreme.

- Dozvolite mi da vam pokažem užas kroz koji sam morao da prođem zbog uloge Toma Parkera (menadžera Elvisa Preslija) - rekao je glumac.

Potom je skinuo kačket na kratko i pokazao svima da je ošišan na ćelavo, što je nasmejalo jedan deo fanova, dok drugi deo kaže da glumac izgleda zastrašujuće.

- Upravo sam uplašio decu i želim da se izvinim - našalio se slavni glumac.

Podsetimo, Tom Henks u filmu o Elvisu Presliju ima ulogu njegovog menadžera Tomasa Andersona Parkera, poznatijeg kao "Colonel Tom", dok će "kralja roka" igrati Ostin Batler.

Upravo prilikom snimanja ovog filma u Australiji u martu 2020. godine, glumac i njegova supruga Rita su se zarazili korona virusom i Tom je bio prva javna ličnost koji je to priznao u javnosti. Srećom, oboje su imali blage simptome i nakon dve nedelje su izašli iz karantina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA