Kajli Džener 2020. ispratila u najvrelijem izdanju do sada: Za 2 slike "skupila" 19.000.000 lajkova

- Uplivavam u 2021. godinu - napisala je slavna starleta u opisu fotografije na kojoj pozira u bikiniju

  • 0
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Instagram-kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) je zapalila internet novim fotografijama u bikiniju, u kom je u prvi plan stavila svoje bujne grudi.

Naime, rijaliti zvezda i influenserka trenutno boravi u Aspenu u Koloradu, a pored tolikog snega ona razmišlja o nedavnim toplijim vremenima i fotografisanju u Los Anđelesu koje je uradila neposredno pred put na planinu.

23-godišnjakinja je uskočila u bazen u bež minijaturnom bikiniju koji je jedva pokrio njene ogromne grudi, dok je na glavi nosila naočare za sunce sa bež okvirom. Oko vrata je nosila zlatnu ogrlicu, dok je na ušima imala zlatne minđuše, a oko ruke narukvicu od istog materijala.

Nosila je nežnu šminku u boji kože dok je kosu, koju je nedavno ofarbala u crveno, vezala u punđu.

- Uplivavam u 2021. godinu - napisala je ona u opisu fotografije.

Na dve provokativne fotografije je prikupila neverovatnih 19 miliona lajkova, dok je na društvenoj mreži Instagram prati 206 miliona pratilaca.

Kajli je u Aspen otputovala sa svojom starijom sestrom Kendal Džener (25) s kojom je uslikana u jednoj prodavnici, a tom prilikom Viktorijin anđeo je nosila beli topić na -11 stepeni Celzijusovih, pa je jasno da se manekenka definitivno smrzla na ovoj temperaturi.

Najmlađa milijarderka na svetu doživela je napad prošlog vikenda od strane društva za zaštitu životinja, koji su je "napali" dok je izlazila iz jedne zgrade u Los Anđelesu i ulazila u svoj automobil.

Ta organizacija traži da slavna lepotica obeća da više nikada neće nositi krzno i tek tada će je ostaviti na miru.

Aktivisti za zaštitu životinja opkolili su tada Kajli na Beverli Hilsu, a tom prilikom su pokušavali da je spreče da uđe u automobil i nazivali su je "čudovištem koje povređuje životinje".

Aktivista Rob Banks kaže da je ova grupa targetirala Kajli zato što ona nosi krzno i kupuje u "Moncleru" bunde od lisice, a to ne bi trebalo da radi s obzirom da ima na milione obožavatelja širom sveta i treba da postane odgovoran uzor svim devojčicama.

U međuvremenu oglasili su se predstavnici "PETA" organizacije koji kažu da bi želeli da se Kajli pridruži ostatku svoje porodice i starijoj sestri Kim Kardašijan (40) koja je prihvatila da nosi samo veštačko krzno.

- Nema ništa ružnije od krađe tuđe kože - rekli su iz "PETE".

- Kao što verovatno znate jadne životinje su mučene i odrane žive da bi se dobilo krzno. To je zaista grozno - dodali su iz organizacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA