Niki Minaž prvi put pokazala sina: Kažu da je njena kopija, oblači ga u "Fendi", "Versaće"...

- Hvala puno što si baš mene izabrao da ti budem mama! - napisala je Niki

  • 2
Niki Minaž, Nicki Minaj Printskrin: Youtube/Nicki Minaj

Reperka Niki Minaž (38) i producent Kenet Peti (42) dobili su prvo dete krajem septembra prošle godine, skoro do kraja trudnoće reperka je krila je da je u drugom stanju, nakon dva meseca od porođeja otkrila je da je rodila dečaka kog je sada prvi put ponosno pokazala.

Niki je čestitala Novu godinu svojim pratiocima na Instagramu prvim fotografijama sina, te je naglasila da je srećna što je postala majka i što je njen sin baš nju izabrao da mu bude mama.

- Hvala puno što si baš mene izabrao da ti budem mama! Ljudi, želim vam svima srećnu Novu godinu. Hvala vam za svu ljubav i podršku kroz ovo putovanje. To mi je jako puno značilo. To što sam postala mama je stvar koja me u potpunosti ispunila. Šaljem ljubav svim supermamama. Veliki zagrljaj svim ženama koje su trudne u ova izazovna vremena - napisala je reperka.

Dečak je pobrao sve simpatije reperkinih pratilaca, a posebnu pažnju privukla je garderoba koju mu je sigurno izabrala slavna mama, pa je pozirao u košulji i farmerkama, ali i u "Fendi" jednodelnom odelu sa lančicem i satom na ruci, kao i "Versaće" kreaciji.

"Neodoljiv je", "Presladak je, pogledaj te obraze", "Prelep je, liči na oboje", "Izgleda kao minijaturna verzija tebe", neki su od komentara ispod reperkine objave.

Podsetimo, Niki je 2018. godine započela vezu sa Kenetom, koji je 2013. godine izašao iz zatvora nakon što je pokušao da siluje maloletnicu i izvršio ubistvo bez predumišljaja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Oni se venčali u tajnosti u oktobru prošle godine, a burme su platili čak sedam miliona dolara. Reč je o skupocjenim dijamantima u koje su se, ističu, zaljubili na prvi pogled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    3. januar 2021 | 22:55

    Hahaha, ali sat i kajla bebi od 3-4 meseca😂😂😂. Pa bolji ukus imaju ovi nasi crnci🤩

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA