Prelepa Bondova devojka preminula u 66. godini

Slavna glumica kolabirala je nakon šetnje sa psima

  • 0
Tanya Roberts, Tanja Roberts Tanja Roberts; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka glumica Tanja Roberts, koja se proslavila u filmu "A View To Kill", umrla u 66. godini nakon što je kolabirala posle šetnje sa svojim psima na katoličko Badnje veče.

Naime, njen menadžer je rekao da se zvezda vratila iz šetnje, a zatim je pala i ubrzo je odvezena u bolnicu. Ona je odmah stavljena na respirator, ali joj nije bilo bolje.

Tanja je glumila i u "Čarlijevim anđelima" i tumačila je ulogu Julije Rodžers. Jednom prilikom se u intervjuu osvrnula na snimanje Džejms Bonda.

- U to vreme nisam znala ono što znam danas, ali da budem iskrena, ko bi odbio takvu ulogu - upitala je ona.

- Niko. I onda se upitate: "Da li sam mogla to bolje da odglumim?" To je jedino što smete da kažete, jer odbiti takvu ulogu bi bila ludost. Niko to ne bi uradio, niko - dodala je ona.

- Bila sam veoma mlada i radila sam šta sam mislila da je ispravno - zaključila je.

Karijeru je započela 1970. godine, a od tada je glumila u mnogim komedijama i akcionim filmovima. Godine 1982. je pozirala u magazinu "Plejboj", a nekoliko dana pre smrti je bila odličnog zdravlja i pričala je sa fanovima na video pozivu.

Njena smrt nije povezana sa korona virusom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA