Deca Anđeline i Breda sada su odrasla: Evo kako izgledaju i čime se bave njihovi naslednici

Njapoznatiji bivši par ima troje usvojene i troje biološke dece

  • 0
Angelina Jolie and Brad Pitt Bred Pit i Anđelina Džoli; shutterstock

Glumci Bred Pit (57) i Anđelina Džoli (45) važili su za jedan od najlepših i najskladnijih parova, ali rastali su se posle 11 godina veze i dve godine braka, a zajedno imaju šestoro dece.

Naime, njih dvoje imaju troje usvojene i troje biološke dece, a oni su bili pod budnim okom javnosti od kako su se rodili, a sada su odrasli.

Paparaci su ih pratili gde god su se pojavljivali, a svi mediji su jedva čekali da čuju svaki detalj o deci najpoznatijeg para. Deca iz Džoli-Pit porodice su brzo odrasla, a evo gde su danas i čime se bave.

Najstariji sin Madoks Džoli Pit ima 19 godina i nedavno se odselio u Južnu Koreju kako bi tamo studirao, no zbog cele situacije sa pandemijom korona virusa u svetu, on se vratio u Los Anđeles i živi sa majkom i ostalom braćom i sestrama.

Trenutno studira online do daljnjeg, a poznato je da sa ocem nema dobar odnos i da su se Bred i Anđelina navodno rastali nakon fizičkog okršaja između Madoksa i Breda.

Paks Džoli Smit (17) je najpovučeniji od sve dece i retko se pojavljuje u javnosti. On se školuje kod kuće i na javnim događajima se pojavljuje samo kada je premijera novog filma njegove majke Anđeline.

Devojčica Zahara Džoli Pit ima 15 godina, a Anđelina ju je usvojila kada je imala samo šest meseci.

- Toliko sam naučila od nje. Ona je moja porodica, ali i prava Afrikanka - rekla je Anđelina u nedavnom intervjuu.

Devojčica Šilo Džoli Pit je prvo zajedničko biološko dete bivšeg najpopularnijeg ljubavnog para i ima 14 godina, a danas kaže da je ona ustvari dečak i da svi treba da je oslovljavaju sa Džon. Najbolje se slaže sa sestrom Zaharom jer su približnih godina.

Vivijen Džoli Pit je mamina mezimica i često je uslikana u šopingu sa Anđelinom od koje se ne odvaja. Njih dve se u javnosti non stop ljube i grle, a 12-godišnja devojčica se već oprobala kao glumica. Ona ima blizanca Noksa Džoli Pita, koji najviše liči na svog oca i s kojim je vrlo bliska.

Bred Pit često posećuje decu u Anđelininoj vili, a čini se da su se odnosi u porodici popravili u poslednje vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA