Viktorijin anđeo sa najdužim nogama uslikana na plaži, a svojim telom je raspametila sve prisutne

Brazilska manekenka je prošetala po plaži i svojim zategnutim telom oduševila sve prisutne

  • 2
Revija Victoria's Secret - Izabel Gular Izabel Gular; Foto: Tanjug/AP

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Izabel Gular (35) je uslikana na plaži na Karibima sa prijateljem, a tom prilikom je svojim izgledom oduševila sve prisutne na plaži.

Naime, jedna od najzgodnijih žena današnjice je uslikana od strane paparaca u minijaturnom bikiniju koji je malo toga ostavljao mašti i u kom je otkrila svoje zanosno telo, a njen ravan stomak, duge zategnute noge i podignuta guza su podigli temperaturu mnogim muškarcima širom sveta.

Manekenka čijoj se građi tela dive skoro sve žene je pokazala svoje bronzano telo, a njen provokativni kupaći kostim je otkrio koliko je lepotica pocrnela i razliku u tenu na intimnim delovima. 

"Ženo, stvarno nije realno da tako izgledaš", "Bomba", "Imaš najbolje noge na svetu", "Koliko si lepa...", "Au kakva guza", "Taj beli trag me intrigira", samo su neki od komentara pratilaca na Instagramu, kojih ima 4,6 miliona. 

Na žalost obožavatelja, naročito onog muškog dela, Izabel je verena za nemačkog golmana Kevina Trapa (29), koji je od nje mlađi šest godina i trenutno igra za "Eintracht Frankfurt".

- Kada upoznaš osobu koja ti promeni život u svakom smislu onda si siguran da je to prava osoba – rekla je Izabel kada su se verili, a trenutno su razdvojeni jer su praznike proveli sa svojim porodicama u Nemačkoj i Brazilu.

Lepotica je nedavno objavila i video snimak u kom je pokazala šta je obukla za doček nove godine, a svojim stajlingom je oduševila svoje pratioce i prikupila više od 230.000 lajkova na objavi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA