≫ 

Kim i Kanje se razvode nakon 7 godina braka

- Kim je ozbiljna po pitanju svog aktivizma za reformu zatvorskog sistema, a za to vreme Kanje samo baljezga da ponovo želi da se kandiduje za predsednika SAD-a. Popeo joj se na vrh glave - rekao je izvor blizak paru koji je otkrio da se razvode

  • 6
kim kardashian kardasijan kanje vest Kanje Vest i Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) i reper Kanje Vest (43) se razvode nakon 7 godina braka, pišu strani mediji.

Naime, par je želeo da celu stvar sakrije od javnosti, ali je informacija procurila u medije kada je starleta angažovala advokaticu Lauru Vaser kako bi podelili imovinu stečenu za vreme braka.

- Oni za sada sve to rade u tišini, ali stvar je gotova - kažu prijatelji bliski ovom paru.

Rijaliti zvezda poslednjih nekoliko meseci ne nosi burmu, dok Kanje živi na ranču u Vajomingu odvojen od svoje supruge i dece.

- Kim ga je nagovorila da ode tamo tako da u miru, svako sa svoje strane, mogu da razrešiti sve oko razvoda. Što se nje tiče, stvar je gotova - dodao je izvor.

Oni pregovaraju ko će dobiti imanje u Kalabasasu koje vredi 40 miliona dolara. Kim je vlasnica zemljišta, dok se kuća vodi na Kanjeovo ime. Ona želi da odgaja decu upravo na tom imanju koje je dekorisala po svojoj želji i želi tu da ostane.

- Kim se trudila da zaštiti Kanjea i da mu pomogne oko mentalnih problema, ali u međuvremenu je jako prerasla sve i došlo je do tačke da želi rastavu braka - dodao je izvor.

- Prilično je zagrizla za ideju da položi pravosudni ispit i postane advokat, silno je ozbiljna po pitanju svog aktivizma za reformu zatvorskog sistema, a za to vreme Kanje samo baljezga da ponovo želi da se kandiduje za predsednika SAD-a. Popeo joj se na vrh glave - zaključio je izvor.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    6. januar 2021 | 11:58

    Dakle sta reci a ne zaplakati,ona ce da polaze pravosudni ispit i bude advokat a on bi da bude predsednik Amerike hahaha Pa ta zemlka je stvarno najveci moguci rijaliti

  • Lol

    6. januar 2021 | 12:40

    Imaju sve i opet nemaju nista.Vidite da nije sve u materijalnom.

  • Qwer

    6. januar 2021 | 14:18

    I ne idu mi jedno uz drugo. Dosta je ona izdržala sa njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA