Kim skinula Kanjeov prsten od 1,3 miliona $, a svet već bruji o tome kako će podeliti 2,2 milijarde

Slavna starleta se u sred tračeva da se razvodi od Kanjea Vesta fotografisala bez venčanog prstena

  • 5
Kim Kardashian Kim Kardašijan i Kanje Vest Foto: Profimedia

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira bez burme i vereničkog prstena vrednog 1,3 miliona dolara, u sred medijskih natpisa o njenom razvodu od repera Kanjea Vesta (43) posle 7 godina braka.

Nsime, slavna starleta je objavila novi selfi u donjem vešu iz svog doma, a na fotografiji se vidi da lepotica više ne nosi burmu na ruci.

Na poslednjoj fotografiji koju je objavila 5. januara 2021. godine Kim pozira u "Skims" brushalteru i gaćicama u svom garderoberu ispred ogledala, a na ruci više ne nosi nijedan prsten.

Osim burme, Kim ne nosi ni ogroman dijamantski verenički prsten koji joj je poklonio Kanje, ali su fanovi manje iznenađeni kada ga ne vide na njenoj ruci jer Kim izbegava da ga stalno nosi u javnosti nakon "pljačke veka" u Parizu 2016. godine kada je bila prestravljena.

Kanje Vest je težak 1,3 milijarde dolara, dok Kim ima "samo" 900 miliona dolara, pa fanovi njihov potencijalni razvod nazivaju "razvod od 2,2 milijarde dolara".

- On tvrdi da ima više od 3 milijarde dolara - rekao je izvor blizak Kanjeu.

Kim zarađuje oko milion dolara po objavi na Instagramu, a najveći prinos joj donosi "KKW" kozmetička kompanija i "SKIMS" kolekcija donjeg veša.

Kim i Kanje treba da raspodele zajedničko stečenu imovinu - vise od 100 miliona dolara u nekretninama, 3,8 miliona dolara u kolekciji automobila, ranč u Vajominu od 14 miliona dolara koji se prostire na 1.400 hektara zemlje i mnoge druge nekretnine.

Godine 2018. Kanje je kupio Kim stan u Majamiju za Božić koji je koštao 14 miliona dolara, a nije poznato da li će tražiti da se cela imovina deli na pola.

Oni pregovaraju ko će dobiti imanje u Kalabasasu koje vredi 40 miliona dolara. Kim je vlasnica zemljišta, dok se kuća vodi na Kanjeovo ime. Ona želi da odgaja decu upravo na tom imanju koje je dekorisala po svojoj želji i želi tu da ostane.

- Kim se trudila da zaštiti Kanjea i da mu pomogne oko mentalnih problema, ali u međuvremenu je jako prerasla sve i došlo je do tačke da želi rastavu braka - dodao je izvor.

- Prilično je zagrizla za ideju da položi pravosudni ispit i postane advokat, silno je ozbiljna po pitanju svog aktivizma za reformu zatvorskog sistema, a za to vreme Kanje samo baljezga da ponovo želi da se kandiduje za predsednika SAD-a. Popeo joj se na vrh glave - zaključio je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA