Najveći britanski šarmer šokirao izgledom: Glumac uslikan kako šeta u zapuštenom izdanju

Fanovi kažu da izgleda veoma zapušteno

  • 2
Džud Lou Džud Lou; Foto: Profimedia

Britanski glumac Džud Lou (48) je uslikan sa svojom suprugom Filipom Koan (33) i njihovim prvim zajedničkim, a njegovim šestim detetom u šetnji po Londonu.

Naime, slavni glumac je uslikan u veoma lošem izdanju - on izgleda dosta starije, oćelavio je na gornjem delu glave, dok pozadi pušta repić, a obukao se, kako fanovi kažu, kao klošar.

Džud je šetao u bež bundi, crnim širokim pantalonama i braon čizmama, dok je oko vrata nosio bež šal, a može se primetiti da mu je bunda bila veoma izgužvana, kao i da mu je kosa bila ulepljena, tačnije masna.

Njegova supruga Filipa je gurala kolica sa bebom, a nosila je braon kaput, crni šal i braon naočare za sunce na licu. Njih dvoje nisu nosili zaštitne maske, ali su držali distancu od drugih ljudi, kako bi zaštitili sebe i svoje dete od opasnog korona virusa, čija pandemija raje već godinu dana.

"Šta je ovo obukao?", "Iju nisam ga prepoznala", "Izgleda kao klošar", "Mnogo se zapustio", bili su samo neki od komentara njegovih obožavatelja kada su videli pomenute fotografije, koje možete pogledati u našoj galeriji u tekstu.

Podsetimo, slavni i glumac i njegova supruga, psiholog Filipa su se venčali 2019. godine nakon četiri godine veze, a glumac koji iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost.

Lou je ovo šesto dete, nakon što je dobio petoro dece s prethodne tri partnerke. On je nedavno istakao da je bio apsolutno spreman da ima još više dece.

Volim ih, zašto ne? Jako sam srećan što imam priliku da imam dete s nekim koga volim. Ideja o prinovi je i više nego predivna - rekao je tada glumac.

Džud i Filipa su se venčali 2019. godine u aprilu, a imali su intimno venčanje u Londonu. Par je odlučio da izbegne holivudski popis gostiju, pa je pozvao samo najbliže prijatelje i porodicu kada su se venčali u Gradskoj opštini "Old Marylebone".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA