"Između njih je gotovo, varala ga je, a Kanje je pukao": Kim angažovala advokata da podele imovinu

- Nisu bili zajedno za Božić, a inače se uvek fotkaju i objave na hiljade slika - rekli su obožavatelji koji prate celu situaciju

  • 4
Kim Kardashian Kim i Kanje; Foto: Profimedia

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) i reper Kanje Vest (43) se razvode nakon 7 godina braka, pišu strani mediji.

Naime, par je želeo da celu stvar sakrije od javnosti, ali je informacija procurila u medije kada je starleta angažovala advokaticu Lauru Vaser kako bi podelili imovinu stečenu za vreme braka, koja se procenjuje na 2,2 milijarde dolara.

Rijaliti zvezda poslednjih nekoliko meseci ne nosi burmu, dok Kanje živi na ranču u Vajomingu odvojen od svoje supruge i dece, a ovo je retrospektiva njihovog ljubavnog odnosa. 

Kanje je postao popularan 2004. godine kada je objavio prvi muzički album "College Dropout", a Kim je postala slavna 2007. godine snimajući porodični rijaliti šou "Keepin Up With The Kardashians", a šlag na torti bio je i njen porno snimak, koji je objavljen baš u to vreme.

Upoznali su se 2003. godine kada je Kim išla s prijateljem Brandijem u studio kod Vesta kako bi snimili njenu pesmu. Odmah mu je zapala za oko, pa se raspitivao ko je ona.

- Sećam se da sam se "družila" s njim dok su radili moj video. Videla sam ga nekoliko puta. Ispitivao je prijatelje: "Ko je ta Kim Kardajan?". Nije znao kako se zovem - ispričala je starleta u jednom intervjuu.

U trenutku kad su se prvi put videli, Kim je bila u braku s Dejmonom Tomasom, što je bio prvi od njena dva braka pre nego je započela vezu s Vestom. Vest je 2008. godine poručio Kim u pesmi da ostavi svog dečka odmah, a oni su u tom trenutku bili samo prijatelji.

Starleta je počela da se zabavlja s košarkašem Krisom Hamfrizom, za koga se kasnije i udala. Venčali su se u avgustu 2011. i raskinuli su nakon samo 72 dana braka. Kasnije je priznala da je bila zaljubljena u Vesta u trenutku kada se udala za košarkaša. Vest je tada pozvao Kim u Pariz na modnu reviju i tako su započeli vezu.

- Kunem se da sam, čim sam sletela, osećala da ga ludo volim i pomislila sam zašto to nisam učinila ranije. To je bio život, puno ljubavi, zabave i prave podrške - rekla je Kim u intervjuu.

Obelodanili su svoju vezu na proleće 2012. godine. Krajem 2012. otkrili su da je Kim trudna sa njihovim prvim detetom. Ćerka Nort Vest je rođena u junu 2013. godine, a veridba je bila spektakularna.

Kanje je unajmio stadion u San Francisku i kleknuo, a Kim je pristala. Na stadion je zatim istrčala cela njena porodica. Proleće 2014. bilo je rezervisano za venčanje u Francuskoj i Italiji.

Drugo dete, sin Sejnt, rodio se u decembru 2015. Nakon velikih problema u dve trudnoće, doktori su Kim savetovali da bi više ne rađa. Zato su angažovali surogat majku i dobili još dvoje dece - ćerku Čikago i sina Psalma, a zatim su proslavili 5. godišnjicu braka i obnovili zavete.

Godine 2020. nastali su problemi kada se Kanje kandidovao za predsednika Amerike, a imao je i bipolarne epizode nekoliko puta, kada je izneo neke detalje iz njihovog života, među kojima je i tajni sastanak njegove žene sa Mikom Milom, za koju kaže da ga je prevarila s njim.

- Nisu bili zajedno za Božić, a inače se uvek fotkaju i objave na hiljade slika. Između njih je gotovo, varala ga je, a on je pukao - pisali su obožavatelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA