Najveća dobrica Holivuda opet ima "problem" na plaži i svaki put je vezan za nestašni šorts

Holivudski frajer s tragičnom ljubavnom pričom je na plaži ponovo pokazao više nego što je hteo

  • 3
Keanu Reeves, Kianu Rivs Kijanu Rivs; Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Kijanu Rivs (56) je uslikan na plaži u Malibuu, a tom prilikom je ponovo pokazao svoju zadnjicu.

Naime, Kijanu često ima problem sa šortsem koji mu spada, pa mu se na sreću mnogih žena širom sveta, često vidi zategnuta guza.

Holivudski šmeker je inače poznat kao veliki samotnjak. Iako je glumac 2019. godine celom svetu pokazao svoju devojku, 46-godišnju umetnicu Aleksandru Grant koja ga je pratila na jednom ekskluzivnom filmskom partiju u Los Anđelesu, on je ponovo uslikan sam na jednoj plaži u Kaliforniji.

Kijanu je znatiželjnim paparacima ubrzo pokazao više nego što je iko očekivao. Naime, dok je izlazio iz vode, šorts mu se spustio na pola zadnjice, pa su je fotoreporteri ponovo uslikali.

On ponovo ima kratku kosu zbog uloge u 4. delu filma "Matriks", a u 57. godini i dalje ima neodoljivo telo - ravan stomak, izvajane ruke i zategnute mišiće.

Podsetimo, Kijanu godinama nije bio u ljubavnoj vezi zbog traume koju je doživeo kada je bio u dvadesetim godinama.

Naime, tokom 90-ih bio je u vezi s glumicom Dženifer Sajm, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Linča. Godine 1999. su dobili i mrtvorođeno dete, ćerkicu Avu. U osmom mesecu trudnoće Dženifer je morala da ode na hitnu operaciju, tj. porođaj, ali je ishod emocionalno uništio i Dženifer i Kijanua.

Dve godine nakon tog velikog udarca Dženifer je poginula u 28. godini. Život je izgubila u automobilskoj nesreći. Ipak, njegova nova partnerka Aleksandra Grant je otopila njegovo srce, a glumac ne skriva koliko je srećan i zaljubljen, jer ju je ipak pokazao baš svima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA