≫ 

Dep optužio Amber da je zadržala 7 miliona $ od razvoda koje je prema dogovoru trebalo da donira

Rat između bivših supružnika se nastavlja, a sada je Dep na "potezu"

  • 0
Džoni Dep, Amber Heard Foto: Tanjug/AP

Glumac Džoni Dep (57) navodno je optužio svoju bivšu suprugu Amber Herd (34) da je zadržala veći deo novca od 7 miliona dolara koje je dobila u nagodbi za razvod, umesto da ih da u dobrotvorne svrhe kao što je obećala.

Amber se 2016. godine razvela od glumca od kog je dobila ogromnu sumu novaca, a obećala je da će ga donirati podjednako Dečijoj bolnici u Los Anđelesu i Američkoj uniji građanskih sloboda.

Međutim, Depovi advokati navodno su kontaktirali dve organizacije tokom poslednjih godinu dana kako bi saznali da li je Amber donirala novac. Dečija bolnica nije otkrila koliko novca je dobila od Amber, a Dejli Mejl piše da su dobili samo 100.000 dolara.

Šefovi bolnice navodno su pisali Amber u junu 2019. godine i pitali je da li će ispuniti dogovor. Depov pravni tim uveren je da nije bilo drugih isplata.

- Kao što je opisano u zabrani prilaska i nagodbi za razvod, novac za mene lično nije igrao nikakvu ulogu i nikada je nije imao, osim u meri u kojoj bih ga mogla donirati u dobrotvorne svrhe i nadam se da ću, čineći to, pomoći onima manje sposobnima, da se brane - rekla je Amber 2016. godine nakon razvoda.

Inače, Džoni je nedavno izgubio spor protiv tabloida "The Sun" i njegvih izdavača. Glumac ih je tužio jer su ga u članku okarakterisali kao nasilnika koji je zlostavljao Abmer. Dep je negirao te priče, ali je nakon priloženih dokaza izgubio sudski spor.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA