"Crna pantera" u modni svet ušla je s 15 godina, a u 51. izgledom i dalje parira mladim koleginicama

Naomi Kembel pokazala telo za kojim žude mnogi muškarci

  • 2
Naomi Kembel Naomi Kembel; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Engleska manekenka Naomi Kembel (50) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima pozira u bikiniju na pesku, a svojim fantastičnim izgledom u 51. godini života je oduševila svoje pratioce.

Naime, takozvana "Crna pantera" koja je ušla u svet modelinga sa 15 godina i danas izgleda odlično za svoje godine, pa joj na zgodnom telu i mladolikom licu mogu pozavideti mnoge žene širom sveta.

Ona je ovom prilikom pokazala zavidnu figuru u minijaturnom bikiniju, a obožavatelji su odmah otkrili da to nisu nove fotografije, već su nastale tokom njenog putovanja u Keniju.

Naomi je skakala i valjala se po toplom pesku, pa je pokazala da ima savršeno ravan stomak, lep podignut dekolte i zategnute duge noge kojima je pokorila svet.

- Predivna si. Jednostavno je nemoguće biti bolji od tebe - napisao joj je jedan obožavatelj.

- Istinski si srećna na ovim fotografijama, to se baš vidi - dodao je drugi obožavatelj u komentarima.

- Najlepša gazela, gaziš sve od 80-ih - napisao je treći fan.

Podsetimo, lepa manekenka rođena je u Londonu. Majka joj je sa Jamajke, ali oca nikada nije upoznala. Tokom veze sa ruskim tajkunom Vladislavom Doronjinom postala je vernik Ruske pravoslavne crkve, pa sada Božić proslavlja 7. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA