≫ 

Slavni snagator u osmoj deceniji u top formi: Švarceneger nakon operacije srca vozi planinski bicikl

Terminator je uslikan kako vozi "mountain bike" po gradu u zelenoj jakni i crnoj trenerci

  • 3
Arnold Švarceneger Arnold Svarceneger; Foto: Profimedia/Avalon Editorial

Austrijsko-američki glumac Arnold Švarceneger (73) je uslikan kako vozi bicikl po Santa Moniki u Kaliforniji, a glumac je izuzetno fizički aktivan u 2021. godini.

Naime, slavni Terminator je uslikan kako vozi "mountain bike" po gradu u zelenoj jakni i crnoj trenerci, a glumac se ni u 74. godini ne smiruje, pa je i dalje fizički veoma aktivan iako je pre nekoliko meseci imao operaciju srca.

Slavni snagator imao je operaciju srčane arterije, koja je prošla dobro.

- Osećam se odlično i već sam šetao ulicama Klivlenda i uživao u sjajnim statuama. Zahvaljujući svakom lekaru i svakoj sestri u timu! - napisao je tada Švarceneger.

Snagator je sada uslikan sa zaštitnom maskom na licu, pa se vidi da poštuje sve mere propisane u Kaliforniji za vreme pandemije korona virusa. Obožavatelji ga hvale za izgled i kažu da je jedna od najvećih legendi u svetu, ali se pitaju da li se to glumac smanjio.

Naime, poznato je da je Švarceneger visok 188cm, ali na novoj fotografiji na kojoj stoji pored džipa, glumac je samo malo viši od branika.

"Gospodin čovek", "Uvek aktivan, svaka čast", "Iju zašto deluje toliko nisko na fotki koju je napravio paparaco", bili su samo neki od komentara fanova koji su videli nove fotografije.

Podsetimo, akcioni junak je poznat po istrajnosti i motivacionim govorima, a iako su ga mnogi ismevali zbog svog akcenta i stavljali u kalup "glupog mišićavog momka", a on je već u mladosti dokazao da je veoma inteligentan sa koeficijentom 135.

Video: Terminator trenira uz neprikosnoveno društvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brejker

    8. januar 2021 | 11:57

    Vozi električni bicikl. To i moja pokojna baba može da vozi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA