Isplivali novi detalji prekida braka između Kim i repera: Kanje se nakon razvoda seli u London?

- Želi u Evropi da proširi svoj hor s kojim redovno nastupa na "nedeljnim službama" i misli da bi London mogao da bude dobar početak za to - rekao je izvor

  • 1
Kim Kardashian Kim i Kanje; Foto: Profimedia

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) i reper Kanje Vest (43) se razvode nakon 7 godina braka, pišu strani mediji.

Nakon što su se svetski mediji raspisali o njihovom razvodu, svakog dana su isplivali novi detalji.

Naime, Kanje navodno planira da se preseli u Evropu, a na vrhu liste mu je London. On je navodno razgledao kuće u oktobru 2020. godine kada je posetio London.

- Kanje je rekao prijateljima da svoju budućnost vidi u Londonu kada se razvod finalizuje. Takođe, želi u Evropi da proširi svoj hor s kojim redovno nastupa na "nedeljnim službama" i misli da bi London mogao da bude dobar početak za to - rekao je izvor.

Iako je ova vest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad tad doći. Bivša dadilja porodice Kardašijan, Pam Behan (52) je navodno na samom početku njihovog odnosa znala da to neće potrajati.

- Za razliku od Kim, Kanje nije znao da se nosi s velikim uspehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog dece - rekla je dadilja za "The Sun".

Podsetimo, Kanje Vest je težak 1,3 milijarde dolara, dok Kim ima "samo" 900 miliona dolara, pa fanovi njihov potencijalni razvod nazivaju "razvod od 2,2 milijarde dolara".

Kim i Kanje treba da raspodele zajedničko stečenu imovinu - vise od 100 miliona dolara u nekretninama, 3,8 miliona dolara u kolekciji automobila, ranč u Vajominu od 14 miliona dolara koji se prostire na 1.400 hektara zemlje i mnoge druge nekretnine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA