≫ 

"Šta je ovo, vene joj se provide i kosti iskaču od mršavosti": Anđelina Džoli ponovo jezivo smršala

Slavna holivudska glumica uslikana u šopingu sa ćerkom, a fanovi kažu da je u jako lošem stanju

  • 9
Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Zuma Press

Američka glumica Anđelina Džoli (45) je uslikana sa ćerkama Zaharom i Vivijen u šopingu u Kaliforniji, a tom prilikom je izgledala veoma mršavo, pa su joj se videle sve kosti i vene na nogama.

Naime, slavna glumica je uslikana u "Ethioian Boutique" na Melrouz aveniji u Los Anđelesu sa svojim ljubimicama, a tom prilikom su kupovale odeću za njenu najstariju ćerku Zaharu.

Anđelina je tom prilikom nosila belu haljinu do ispod kolena, a njene noge su izgledale "kao čačkalice" kažu fanovi. Boja kože joj je toliko bela, da Anđelina obožavatelji kažu da holivudska lepotica izgleda "kao duh".

"Šta je ovo, vene joj se provide i kosti iskaču od mršavosti", "Ona ne deluje dobro", "Iju kao leš izgleda", "Ne nosi brushalter pred maloletnom decom, strašno", bili su samo neki od komentara njenih fanova.

Glumica izgleda kao da dugo nije izašla na sunce, a pored mršavih nogu, prolaznici su primetili i njene bradavice koje su se providele ispod bele haljine. Glumica je bila standardno lepa, ali izgleda dosta ispijenije nego inače.

Inače, devojčica Zahara Džoli Pit ima 15 godina, a Anđelina ju je usvojila kada je imala samo šest meseci.

- Toliko sam naučila od nje. Ona je moja porodica, ali i prava Afrikanka - rekla je Anđelina u nedavnom intervjuu

Vivijen Džoli Pit je mamina mezimica i često je uslikana u šopingu sa Anđelinom od koje se ne odvaja. Njih dve se u javnosti non stop ljube i grle, a 12-godišnja devojčica se već oprobala kao glumica.

Video: Anđelina Džoli ne želi da jede zbog Breda i Džen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    11. januar 2021 | 13:45

    To je Bog kažnjava zbog sramotnog fimla koji je snimila prestavljajući Srbe kao zločince . Ovo je početak biće ona živi leš .

  • PIXY

    11. januar 2021 | 13:01

    Bolestina uma i tela

  • Bixy

    11. januar 2021 | 15:56

    Jasno je da žena nije zdrava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA