Natali Portman na pragu 40. godine izgleda kao devojčica: Glumica uslikana na plaži s porodicom

Prelepa glumica je prvo gurala dečja kolica do plaže, a kada su se smestili na pesku, grlila se i ljubila sa suprugom

  • 0
Natalie Portman Natali Portman; Foto: Tanjug/AP

Američko - izraelska glumica Natali Portman (39) je uslikana na plaži u Sidneju sa svojom porodicom, a tom prilikom je izgledala veoma srećno.

Naime, slavna glumica je išla sa svojim suprugom Bendžaminom Milpidom (43) i njihovom ćerkicom Amalijom (3) u potragu za školjkama na plaži, a ovo je jedan od retkih trenutaka kada glumica i plesač pokazuju emocije u javnosti.

Glumica je prvo gurala dečja kolica do plaže, a kada su se smestili na pesku, grlila se i ljubila sa suprugom, koji ju je u jednom trenutku uhvatio za zadnjicu.

Sa njima nije bio njihov 9-godišnji sin Alef (9), dok je devojčica sve vreme bila uz svoje roditelje. Glumica je obukla ljubičastu majicu na kojoj piše "bokserski klub" i teksas šorts, dok je kosu vezala u punđu, a tamne naočare za sunce je stavila na oči.

Glumica ovog puta nije imala celulit na nogama, za razliku od starih fotografija, pa fanovi misle da je dosta smršala u poslednjih nekoliko meseci.

Fanovi su je takođe u komentarima pohvalili da izgleda veoma mladoliko, te da bi malo ko rekao da uskoro puni 40 godina.

Njen suprug je nosio crni šorts, crnu majicu i kačket na glavi, dok je devojčica nosila crvenu majicu sa jednorozima, teget-belu suknjicu na pruge i roze kačket na glavi. Porodica deluje veoma srećno, a slavna glumica skoro nije delovala tako lepo i opušteno u javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA