≫ 

Džej Lo objavila "ispeglanu" sliku nakon paparaco fotki sa plaže: Mnogi kažu da joj to nije trebalo

Latino diva je na plaži pokazala zanosno telo u 52. godini, ali mnogi komentarišu da je u pitanju Fotošop

  • 4
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez

Dženifer Lopez; Foto: Shutterstock

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je pokazala svoju fantastičnu figuru u zelenom kupaćem kostimu u 52. godini života, a svi komentarišu da je u pitanju Fotošop nakon nedavnih fotografija sa plaže koje su uslikali paparaci. 

Naime, pevačica je objavila dve fotografije na društvenoj mreži Instagram - jednu u kupaćem kostimu, a drugu u zimskoj jakni, pa je napisala ironičan komentar.

- Kako je prošla nedelja počela… A evo kako se ova odvija - našalila se Lopezova.

Na prvoj fotografiji slavna pevačica je pokazala svoje čuvene obline i prisetila se odmora na ostvima Turks i Kaikos, koje je posetila prošle nedelje.

Ona je objavila sliku na kojoj pozira u zelenom jednodelnom kupaćem kostimu u kom je istakla svoje zanosne obline - uzak struk i široke kukove, kao i grudi koje su se nazirale u veoma dubokom dekolteu. U prvom planu su bile njene noge, a svi su gledali u njene zategnute butine i oduševili se u kakvoj je formi pevačica koja je nedavno kročila u 6. deceniju života.

No drugi pratioci kažu da su već videli slične fotografije sa plaže na kojima se vidi da pevačica ipak nije toliko savršena i da itekako ima mane, kao i sve druge žene.

Na fotografijama koje su uslikali paparaci se vidi da Džej Lo uprkos treninzima ima opuštenu guzu, celulit na butinama i višak kože, a fanovi kažu da često fotošopira i "pegla" slike.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Džej Lo je na novoj "ispeglanoj" fotografiji vezala kovrdžavu kosu u punđu, a na licu je nosila providne naočare za sunce. Na objavi je prikupila 2,2 miliona lajkova, dok je na Instagramu prati 138 miliona pratilaca.

"Predivna", "Kakve noge", "Zauvek najlepša", "Koliko sati dnevno treniraš?", bili su samo neki od komentara njenih obožavatelja ispod obajve.

No, bilo je i drugih negativnih, komenatara.

"Iz aviona se vidi koliko se fotošopira", "Haha, pa videli smo te fotke i kako realno izgledaš", "Ispeglala celulit", "Nije ti ovo trebalo", "Lepa si žena, zašto to radiš?", "Instagram je takva laž", bili su samo neki od komentara hejtera na društvenim mrežama.

Fotke sa i bez Fotošopa, o kojima svi pričaju, pogledajte kao poslednje u galeriji:

Podsetimo, Džej Lo je nedavno ponovo odložila venčanju sa verenikom, bivšim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45).

Pevačica i njen verenik prvo su zakazali venčanje u avgust 2020. godine u Italiji, ali su slavlje zbog pandemije korona virusa odložili za kraj godine, međutim, Dženifer i Aleks ponovo su pomerili svoju svadbu.

- Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Trebali smo se venčati u avgustu u Italiji, to smo sve detaljno isplanirali. No, zbog svega što se izdogađalo odložili smo svadbu. Italija je tada bila najgore mesto na svetu. Bilo mi je sve razočaravajuće - rekla je Dženifer u emisiji kod Endija Koena.

- Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali onda pomisliš: "Želimo li mi to uopšte"? Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome - zaključila je Džej Lo.

Video: Tako to radi Džej Lo: Sve šljašti, jelka je spremna, Božić se dočkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA