"Džordž iz džungle" posle 18 godina otkrio zašto se povukao: Danas biste ga baš teško prepoznali

- Levom rukom me uhvatio za zadnjicu, a jedan od njegovih prstiju dodirnuo je područje između rektuma i penisa - slavni glumac otkrio pravi razlog zbog kog se pre 18 godina povukao iz Holivuda

  • 5
Brendan Fraser Brendan Frejzer; Foto: Profimedia

Kanadsko-američki glumac Brendan Frejzer (52) je pre 20 godina bio jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu, no na vrhuncu slave se povukao iz glume i sada izgleda totalno drugačije.

Naime, zvezda avanturističkih filmova poput "Mumije", "Putovanja u središte zemlje" ili "Džordža iz džungle" sada izgleda skoro neprepoznatljivo i ima minimum 20 kilograma više u odnosu na figuru na koju smo navikli.

20 godina kasnije ovaj bivši seks simbol daleko je laskave titule. Nekada je bio miljenik žena širom sveta, a sada se znatno "zaokruglio".

Danas 52-godišnji Brendan se naglo i bez nekog jasnog objašnjenja povukao iz javnosti i živeo je daleko od svetala pozornice. Tako je bilo do nedavno kada je nakon toliko godina odlučio da progovori o svemu.

Naime, tvrdi da ga je 2003. godine seksualno napastvovao tadašnji predsednik "Hollywood Foreign Press Associationa" Filip Berk.

- Levom rukom me uhvatio za zadnjicu, a jedan od njegovih prstiju dodirnuo je područje između rektuma i penisa. I počeo je da pomera ruku. Bilo mi je muka. Osećao sam se kao malo dete, kao da mi je kugla u grlu. Mislio sam da ću početi da plačem - rekao je nedavno za magazin "GQ".

-  To je glavni razlog zbog čega sam se povukao - dodao je on.

Brendan se posle toliko vremena vraća na filmska platna i to u drami "The Whale", a mnogi mu već za tu ulogu predviđaju nominaciju za Oskara.

Igraće lik sredovečnog muškarca Čarlija koji ima skoro 300 kilograma i živi na periferiji Ajdaha, a sve vreme pokušava da se poveže sa svojom 17-godišnjom ćerkom i to će biti njegova uloga na koju gledaoci definitivno nisu navikli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drugi pocetak

    15. januar 2021 | 05:12

    Secam ga se iz filmova "Mumija" i "Putovanje u srediste zemlje". Bio mi je simpatican i zelim mu uspesan povratak na veliko platno.

  • G

    14. januar 2021 | 23:17

    Zasto ga nisi patosirao?

  • Jovan

    15. januar 2021 | 15:59

    Sad ispadq pola holivuda silovano adruga polovina silovatelji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA