Kakvog sina ima Švarceneger! Zgodni Patrik na Havajima objasnio zašto devojke lude za njim

Sin holivudskog glumca ima savršene mišiće na telu, baš kao i njegov slavni tata

  • 1
Patrick Schwarzenegger Patrik Švarceneger; Foto: Instagram/patrickschwarzenegger

Sin slavnog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera (73), Patrik Švarceneger je uslikan na plaži bez majice, a tom prilikom je pokazao da je isklesano telo nasledio od svog oca.

Naime, mladi glumac izgleda fantastično u 28. godini života, a fanovi kažu da nikad do sada nije izgledao tako zategnuto i dobro.

Patrik je uslikan na plaži na Havajima dok je išao na ronjenje, a tom prilikom je na sebi imao samo šareni šorts, dok nije nosio majicu, pa su u prvi plan došli njegovi savršeni trbušnjaci.

Lepotan ima izrazito razvijena ramena, mišiće na rukama i nogama, ali su svi gledali samo u njegove "pločice".

Patrik je u jednom trenutku primetio paparace, ali im se samo nasmejao i namignuo im kako bi ih pozdravio i nije mu smetalo što ga prate u stopu.

"Vau, kakve pločice", "Počinje da liči na oca", "Nije ni blizu ćaleta, ali i ovaj je utreniran", "Svaka čast dečko!", bili su samo neki od komentara obožavatelja kada su videli ovu fotografiju.

Podsetimo, slavni akcioni holivudski glumac Arnold ima petoro dece - dve ćerke i tri sina.

Četvoro dece iz braka sa Marijom Šrajver, s kojom je bio u braku od 1986. do 2011. godine, i jednog vanbračnog sina koga ima sa porodičnom dadiljom Mildred Baena, koja mu je rodila sina 1997. godine, iste godine kada mu je i supruga Marija rodila mlađeg sina Kristofera. Kristofer je samo 5 dana stariji do Džozefa. 

Iz braka sa Marijom, Arnold ima sinove Patrika i Kristofera Švarcenegera, kao i ćerke Ketrin i Kristinu Švarceneger. Sa dadiljom Mildred ima sina Džozefa Baenu i on najviše liči na svog oca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA