≫ 

Možda joj je ovo i najbolja fotka na plaži ikada: Džej Lo kao "razgibana zverka" na Bahamima

Džej Lo je nedavno posetila ostrva Turks i Kaikos gde je pokazala zavidnu formu tela

  • 11
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Shutterstock

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je uslikana na plaži na Bahamima, a tom prilikom paparaci su je uslikali u belom bikiniju u kojem su se videle sve njene nesavršenosti, kojih ima zaista malo.

Naime, slavna pevačica je uslikana u belom bikiniju u kom je istakla prelep dekolte, pomalo neravan stomak i savršenu guzu po kojoj je postala poznata.

Džej Lo je nedavno uživala na ostrvima Turks i Kaikos, gde se sunčala na plaži, a zatim je obukla čipkanu haljinicu i prošetala se sa prijateljicom po obali.

Prilikom skidanja haljinice otkrila je pomalo neravan stomak, a kada je čučnula videlo se da ima višak kože i salo na stomaku.

Istom prilikom je istakla savršeno oblikovanu zadnjicu u koju su gledali svi prisutni na plaži, a uprkos pričama da pevačica previše fotošopira svoje fotografije, može se videti da ona u 52. godini izgleda skoro savršeno i da joj zaista na izgledu mogu pozavideti i 20 godina mlađe žene.

"Razgibana latino zverka", napisali su fanovi na jednoj fan stranici latino dive.

Autorka hita "jenny From The Block" svakodnevnim treninzima održava svoju zavidnu figuru i ulaže puno vremena i truda u svoj izgled.

Podsetimo, Dženifer Lopez nastupila je na inauguraciji novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena (77).

Video: Ako želite dobro da se oznojite bacite se na novi fitnes izazov Džej Lo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA