Neverovatno je kako ova žena izgleda u 56. godini: Elizabet Harli "razbila" fotkom na pink kauču

Da li je ovo najprovokativnija fotografija britanske glumice?

  • 4
Elizabet Harli, Liz Harli Elizabet Harli; Foto: Instagram/elizabethhurley1

Britanska glumica Elizabet Harli (55) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj je istakla svoje fantastične noge u 6. deceniji života i kojom je zapalila internet. 

Naime, Elizabet je oduševila svoje pratioce novom provokativnom fotografijom na kojoj pozira u kratkoj pink, svilenoj haljinici u kojoj su do izražaja došle njene oblikovane i duge noge, a ležala je na pink kauču koji se nalazi u pink sobi.

Ona je bila veoma srećna i nasmejana, a na očima je imala "smokey eye" i savršen osmeh. Obula je srebrne sandale, a pored očiju pratioci su gledali i u njene grudi bez brushaltera.

- Još uvek sam kod kuće - napisala je Elizabet u opisu objave.

Prikupila je skoro 149.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 1,8 miliona pratilaca.

"Ova boja i poza ti najbolje stoji", "Dragi Bože, nadam se da je tu neki muškarac koji ti pravi društvo", "I više od vau", "Predivna si", "Kakva žena, ni mlađe devojke ne mogu da se porede sa tobom", bili su komentari njenih patilaca.

Glumica je oduševila obožavatelje svojom zanosnom linijom tela, a oni kažu da izgleda minimum 15 godina mlađe. 55-godišnja lepotica je pokazala besprekorno telo i obline za svoje godine, a na fotografiji zanosno pozira i pratiocima je uputila zavodljiv pogled.

Provokativne fotografije Elizabet Harli pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA