≫ 

Zabrinjava izgled Bena Afleka posle raskida s Bondovom devojkom: Pustio bradu, kosu, smršao...

Slavni holivudski glumac se "prepolovio" nakon ljubavne veze sa Anom De Armas

  • 11
Ben Aflek

Ben Aflek; Foto: Profimedia

Holivudski glumci Ben Aflek (48) i Ana de Armas (32) su nedavno raskinuli nakon godinu dana veze, a sada se može videti ogromna razlika u izgledu slavnog glumca pre i posle emotivne veze sa lepom Kubankom.

Naime, fanovi kažu da je glumac mnogo "propao" od kako je raskinuo sa kubansko-španskom glumicom, a može se primetiti da se generalno dosta promenio u poslednjih godinu dana.

Dok je glumac bio u srećnoj vezi sa Bondovom devojkom, obožavatelji su pričali da je procvetao. Aflek se non stop smejao, izgledao je dosta svežije, ali i mlađe. Kosa mu je bila uredno ošišana i tamnija, na bradi nije imao sede, no to sada nije slučaj.

S druge strane, samo par dana nakon raskida Ben izgleda dosta tužno i neraspoloženo, pustio je kosu i bradu, a izgleda i znatno mršavije. Nije poznato da li je glumac smršao za neku ulogu ili je samo u pitanju gubitak apetita usled raskida veze koja mu je značila.

"Šta se dogodilo ovom čoveku?", "Prepolovio se", "Iju izgleda kao utvara", "Upali su mu obrazi", "Pustite čoveka prolazi kroz težak raskid", bili su komentari fanova kada su videli nove paparaco fotografije na kojima je Aflek.

- Ben više nije s Anom. Ona je raskinula njihovu vezu, koja je ionako bila komplikovana. Ana ne želi da bude u Los Anđelesu, gde Ben živi zbog svoje dece -rekli su Anini prijatelji.

- Njihovi životi su potpuno drugačiji. Oni se i dalje vole i puštuju, ali Ben i dalje radi na sebi, ima puno posla i želi da se posveti svojoj deci. Oboje su srećni sa svojim životima, a upravo to je i bio problem među njima - tvrde prijatelji.

- Imali su brojne razgovore o svojoj budućnosti i zajedno su odlučili da raskinu - dodao je izvor.

Iako se poslednjih nedelja činilo da je njihova veza sve ozbiljnija, ipak se ispostavilo da48-godišnji Ben i 32-godišnja Ana nisu suđeni jedno drugom. Par je u decembru 2020. godine otkrio da žive zajedno, a praznike su proveli s Aflekovom decom.

Oni su nedavno snimali novi zajednički film, a američki mediji su počeli da pišu da su se verili jer je Ana na ruci nosila veliki prsten, ali par tada nije komentarisao nagađanja.

Podsetimo, Ben već ima brak iza sebe i troje dece, dok Ana želi da ostvari svoju porodicu i priča se da je upravo to glavni razlog raskida godine, kako ga zovu obožavatelji. 

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA