≫ 

5 stvari koje treba da znate o Pamelinom 6. mužu, osim one da se konačno udala za dobrog frajera

Bivša Plejboj zečica se udala 6. put i to za telohranitelja s kojim se zbližila u karantinu, a ovo je 5 stvari koje treba da znate o njenom novom suprugu

  • 4
Pamela Anderson, Dzon Piters Pamela Anderson; Foto: Profimedia

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson (53) je šesti put stala na "ludi kamen", a ovo je 5 stvari koje treba da znate o njenom novom suprugu Denu Hajhurstu.

1. Bio je Pamelin telohranitelj 

Naime, nije poznato da li je Den bio ili je još uvek njen telohranitelj. Njihov radni odnos procvetao je u epsku romansu nakon što su proveli mnogo vremena zajedno tokom karantina.

2. Venčali su se za Badnje veče 2020. godine

Trebalo je da prođe manje od godinu dana kako bi Pamela i Den shvatili da su jedno za drugo. Venčali su se u Vankuveru u Pamelinoj kući, a venčanju su prisustvovali Pamela, mladoženja i jedan svedok. Bila je to jedna zaista intimna ceremonija.

- Zaljubljena sam. Venčali smo se na Badnje veče s blagoslovom naših porodica, svi su srećni zbog nas. Pred oltar sam stala na imanju koje sam pre 25 godina kupila od bake i dede, a upravo ovde su se venčali i moji roditelji, koji su i danas zajedno - ispričala je zvezda serije "Čuvari plaže".

Bivša Plejbojeva zečica je dodala:

- Ovde sam mirna, imam osećaj da ovo imanje ima neku umirujuću energiju. Pravi je raj - priznala je Andersonova.

- Svaki dan nam je poput medenog meseca. Ova jedna zajednička godina delovala je kao sedam, poput psećih godina - dodala je Pamela.

3. Den je Pamelin 6. suprug

Bivšoj Plejbojevoj zečici je ovo šesti brak. Prvi put se udala za Tomija Lija s kojim ima dva sina. Nakon njega bila je u braku s Kidom Rokom, a zatim i sa Rikom Salomonom, za kog se udala dva puta. Pre godinu dana Pamela se udala za Džona Pitersa, a u braku su proveli samo 12 dana.

4. Njen novi muž je građevinac po zanimanju i pomogao joj je da obnovi svoj dom u Kanadi 

Kakav džentlmen. Pre nego što je postao Pamelin telohranitelj, Den je radio kao graditelj. Iskoristio je svoju stručnost kako bi glumici pomogao da sredi svoje porodično imanje u Vankuveru, gde su se i venčali.

5. Den je aktivista za zaštitu prava životinja, kao i Pamela 

Lepotica i Den volontiraju u utočištu za životinje pod nazivom "RASTA" koji se nalazi u blizini njenog doma u Kanadi. Den je ponovo iskoristio svoje građevinske veštine kako bi podigao ambar za životinje.

- Osećamo se neverovatno blagosloveno što imamo podršku ove dve najsaosećajnije osobe koja pomažu da naš dugogodišnji san o izgradnji vrlo potrebne nove štale za životinje postane stvarnost! - napisali su pre venčanja predstavnici "RASTA" na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA