Žestok odgovor Dženifer Lopez na komentar da je imala "tonu botoksa": Posebno se odnosi na žene

- Haha, to je samo moje lice! Pričala sam 500.000.000 puta, nikada nisam imala botoks, ništa nisam ubrizgavala i nisam se operisala - rekla je Džej Lo

  • 6
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Tanjug/AP

Latino zvezda Dženifer Lopez (51) je demantovala da je ikada imala plastičnu operaciju, pa je priznala da nikad nije radila botoks. Ipak, njeni pratioci na društvenim mrežama misle drugačije.

Naime, američka glumica kaže da je njen blistavi izgled potpuno prirodan.

- Samo bih pomenula da ti se čelo ne pomera, a ni obrve kada pričaš... Imala si botoks, definitivno. I to tone. To je u redu, samo kažem - glasi jedan od komentara ispod fotografije Dženifer Lopez.

- Haha, to je samo moje lice! Pričala sam 500.000.000 puta, nikada nisam imala botoks, ništa nisam ubrizgavala i nisam se operisala. Samo kažem - odgovorila je Lopezova.

- Bićete i vi mladi i lepi, ako budete trošili vreme na to da budete pozitivni, ljubazni i ulivate samopouzdanje drugim ženama - dodala je Dženifer.

Jednom prilikom Dženifer je priznala da ju je tadašnji dečko terao da stavlja botoks kada je 23 godine. Ipak, ona je srećna što je odbila, jer se i tada pitala kakvo će joj kasnije biti lice, a kao što se vidi dobro je postupila.

Ona je danas u 52. godini života prelepa žena koja fascinira svojim izgledom, energijom i emocijom, svi i dalje hvale izgled njenog tela, a posebno guzu po kojoj je postala poznata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    28. januar 2021 | 21:58

    Ma važi, 50 godina a ni jedne bore! 😂

  • W

    28. januar 2021 | 19:06

    Nit si pevačica, nit si glumica, bez veze

  • mina

    29. januar 2021 | 09:29

    pričala žena,meni i mojoj sestri da se boji igala,i da iz tog razloga neće kod estetskog hirurga,a ja i moja sestra mia joj preporučile 100%,prirodan botoks za lice,prirodnu kremu protiv bora magiju pčele,sa pčelnjim otrovom,zato tako i izgleda u 50-toj godini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA