Otkriven pravi uzrok smrti čuvenog Larija Kinga

- Reč je o infekciji. Imao je sepsu. U tom trenutku je napokon bio spreman za odlazak - rekla je njegova žena Šon King

  • 4
Larry King, Lari King Lari King; Foto: Tanjug/AP

Legendarni radijski i televizijski voditelj Lari King (1933-2021) je preminuo u subotu 23. januara u bolnici u Los Anđelesu u 88. godini života, a sada je otkriven pravi razlog njegove smrti. 

S glumicom Šon King (61) bio je u braku skoro 25 godina, a sada je ona odlučila da otvori dušu i da otkrije kako su izgledali Larijevi poslednji dani.

- Dok je bio u bolnici razgovarali smo preko Fejstajma. Bilo mu je teško da priča, ali najbitnije mi je rekao: "Volim te i čuvaj naše dečake" - otkrila je Šon u intervjuu za strane medije.

Njih dvoje su se venčali 1997. godine i u braku su dobili dva sina, Čensa (21) i Konona (20) koji zbog pandemije Covida-19 nisu mogli ni da ga posete.

Iako je Larijeva bivša supruga Džulija Aleksander u jednom intervjuu rekla kako je uzrok njegove smrti korona virus, Šon ju je demantovala.

- Reč je o infekciji. Imao je sepsu. U tom trenutku je napokon bio spreman za odlazak. Znate, nikada zapravo nije hto da ode, ali njegovo krhko telo to više nije moglo da podnese. Toliko ga je toga pogodilo u poslednje vreme i kada smo čuli reč COVID -19 srce nam je stalo - otkrila je glumica pa dodala.

- Lari i ja se nikada nismo službeno razveli. U dubini duše sam se nadala kako se to nikada neće ni dogoditi. Na kraju i nije. Bili smo partneri u svakom smislu - poslu, porodici. Bog i porodica su za mene dve najbitnije stavke u životu - kaže ona.

Otkrila je kako se od Larija oprostila u krugu porodice na najprikladniji način. Onako kako je i zaslužio.

Kingu je 2020. bila vrlo teška godina. U razmaku od tri nedelje izgubio je dvoje dece, sina Endija, koji je imao 65 godina, a preminuo je od srčanog udara i ćerku Čaiju, koja je u 52. godini umrla od raka pluća.

U aprilu prošle godine imao je srčani udar u domu u Los Anđelesu od čega je dobio zastoj srca, zbog čega su mu doktori savetovali da ne ide na sahranu svoje dece.

Podsetimo, Lari iza sebe ima 8 brakova i 7 bivših žena, jer se sa Alin Akins venčao dva puta, a u tim brakovima je dobio i petoro dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA