"Tarzanka" je ponovo u modi: Rijana i Majli pokrenule najomraženiji trend frizura 90-ih

Kratka kosa sa "repićima" ispod ušiju, poznatija kao "tarzanka" je frizura koju skoro sve žene izbegavaju

  • 2
Rijana, Majli Sajrus Foto: Profimedia INSTAR Images/Backgrid UK

Američke pevačice Majli Sajrus (29) i Rijana (32) su ponovo pokrenule najomraženiji trend frizura iz devedesetih godina.

Naime, izrekla glasi "o ukusima ne treba raspravljati", ali ova frizura je zaista jedna od manje popularnih, no slavne pevačice pokazuju da im itekako stoji.

Rijana sa velikim samopouzdanjem nosi frizuru, pa obožavatelji kažu da je jako slatka, dok po njihovom mišljenju Majli izgleda "očerupano".

Kratka kosa sa "repićima" ispod ušiju, poznatija kao "tarzanka" je frizura koju skoro sve žene izbegavaju, no odvažne pevačice zaista mogu da iznesu ovakav stil kako na ulici, tako i na sceni.

Rijana se nedavno ošišala, pa je sa ovom frizurom zaplesala u novim video snimcima na Instagramu i podigla temperaturu mnogim muškarcima. Majli Sajrus već godinama nosi kraću kosu, pa su se fanovi već navikli na takav izgled, ipak "tarzankom" je šokirala mnoge.

Sa Majli se povezuju razni incidenti, afere i dramatične životne promene, pa nova frizura nije trebalo toliko da uzruja njene obožavatelje, ali fotografije koje je pop zvezda objavila su šokirale sve.

Ona se pre nekoliko meseci sama ošišala kod kuće jer zbog pandemije korona virusa koja hara svetom nisu radili frizerski saloni.

- Ne razumem zašto bi iko ovo uradio sebi? Majli, zašto si ovo uradila svojoj kosi? - upitao je jedan od fanova.

Sajrus se očekivano ne uzbuđuje previše oko komentara koje dobija pa tako ni oko ovih vezanih za frizuru. Objavila je nekoliko fotografija na kojima ima pomalo neurednu, kratku plavu kosu, a sa svojim frizerskim umećem je veoma zadovoljna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA