Bela Hadid okružena telohraniteljima prošetala u "užasnoj" kombinaciji

Bela Hadid je napustila Pariz okružena telohraniteljima, a u Njujork je stigla u veoma čudnoj odevnoj kombinaciji

  • 0
Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Instagarm-bellahadid

Američka manekenka Bela Hadid (24) se već nekoliko dana nalazi u Francuskoj, gde se održava nedelja mode u Parizu, a ona je prošetala na revijama najpoznatijih svetskih dizajnera.

Naime, Bela je sada uslikana dok je izlazila iz svog hotela okružena telohraniteljima, a tom prilikom je nosila veoma interesantnu odevnu kombinaciju, koja se nije baš svima dopala.

Naime, lepotica je privukla ogromnu pažnju prolaznika kada je prošetala u prugastom džemperu i pantalonama od vune, a pruge su se sastojale od tri boje - crne, crvene i plave.

Preko džempera je obukla toplu bež jaknu, a u ruci je nosila veliku kožnu crnu torbu. Na licu je imala crnu žaštitnu masku i naočare za sunce, a ono što je interesantno jeste da je na ruci imala samo jednu rukavicu.

Obula je crne čizme u špic, a nosila je dve ogrlice oko vrata i veliki broj minđuša. Na jednoj ogrlici je pisalo njeno ime, a prednji deo kose je zakačila pozadi kako bi se nakit što bolje video.

Telohranitelji su je ispratili do aerodroma, odakle je otputovala kući - u Njujork. Imala je veliki uspeh na "Fendi" reviji gde je nosila modele pored Kejt Mos, Naomi Kembel i Demi Mur, koje su se takođe našle na modnoj pisti. 

"Užas, šta je ovo obukla?", "Nema smisla, ali nekako sve funkcioniše", "Nabacala je na sebe sve boje", "Čini mi se da nema stila ili je neko pogrešno savetuje oko oblačenja", bili su samo neki od komentara ispod paparaco fotografija, koje možete pogledati u galeriji ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA