"Samo ona može ovo da iznese": Džej Lo u "džak" komadu koji izbegavaju mnoge žene - ne i latino diva

Ova žena je kao vino, što starija to bolja - komentarisali su fanovi kada su videli novu fotografiju Džej Lo

  • 1
Dznifer Lopez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez; Foto: Profimedia

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) i njen partner Aleks Rodrigez (45) su uslikani dok su odlazili na opušteni nedeljni ručak, a tom prilikom latino diva je nosila farmerke koje svaka žena izbegava da obuče.

Naime, slavni par je uslikan dok su u svom crvenom "Poršeu" stigli u jedan restoran u Majamiju, a Dženifer je za tu priliku obukla "džak" pantalone.

Lepa pevačica je prošetala u kratkoj bež majici, širokim farmerkama i belim patikama koje veoma podsećaju na cipele. Ona je otkrila svoj stomak, dok ovog puta nije istakla zadnjicu, po kojoj je postala poznata.

Na licu je imala neon žutu masku za lice i naočare za sunce, dok je preko ramena nosila bež tašnu. Ipak svi komentarišu da Džej Lo izgleda savršeno i u širokim farmerkama i da joj odlično stoji "kežual" odevna kombinacija.

"Ovakve pantalone samo ona može da iznese", "Dženi iz bloka", "Ova žena je kao vino, što starija to bolja", "Kakva figura", bili su samo neki od komentara njenih fanova kada su videli nove paparaco fotografije.

Ona je luksuzni automobil koji košta 140.000 dolara dobila prošle godine za rođendan od svog verenika Aleksa Rodrigeza, a često su viđeni kako se voze u njemu, dok fanovi komentarišu da je vatren kao i njen personaliti.

Njih dvoje se ne razdvajaju, a fanovi se pitaju kada će se konačno venčati s obzirom na to da su već tri  puta odlagali svečanu ceremoniju zbog Covida-19 i svih zaštitnih mera koje su trenutno aktuelne u Sjedinjenim Američkim Državama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    1. februar 2021 | 18:11

    Жена метар и жеља да порастем И њу неко прогласи најлепшом женом на свету али уклапа се у општу ненормалност овог света

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA