≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hajdi Klum objavila fotku na kojoj ljubi ćerku (16) u usta i zgrozila fanove: "Ovo je neprimereno"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Fuj, ovako se ne ljube majka i ćerka", "U prvom trenutku sam pomislio da su u pitanju dve lezbijke", "Užas, koliko je to preterano i neprimereno", pisali su fanovi nakon fotografije na kojoj Hajdi Klum ljubi svoju ćerku u usta

  • 5
Hajdi Klum Hajdi Klum; Foto: Profimedia

Američka manekenka poreklom iz Nemačke Hajdi Klum (47) je veoma bliska sa ćerkom Leni (16), a fanovi smatraju da je njihova prisnost preterana.

Naime, Hajdina ćerka Leni je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj ljubi majku u usta, što je izazvalo puno komentara njihovih pratilaca.

Mnogi fanovi ovakvu prisnost smatraju neprimerenom i kažu da se takva vrsta poljubaca razmenjuje samo sa emotivnim partnerom.

"Fuj, ovako se ne ljube majka i ćerka", "U prvom trenutku sam pomislio da su u pitanju dve lezbijke", "Užas, koliko je to preterano i neprimereno", glasili su samo neki od komentara.

Osim što su veoma bliske i povezane, Leni je krenula i majčinim stopama u karijeri. Počela je da snima sve više kampanja, a majka i ćerka su nedavno zajedno "osvanule"  i na naslovnici magazina "Vog".

Hajdi je Leni dobila s italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoreom s kojim se rastala nedugo nakon što je saznala da je trudna, a odgajio ju je pevač Seal.


Manekenka ima još troje dece, Henrija (15), Johana (14) i Lou (11) koje je dobila s pevačem Sealom (57), s kojim je bila od 2005. do 2014. godine u braku.

Podsetimo, manekenka se prošle godine udala za 31-godišnjeg muzičara Toma Kaulica iz popularnog tinejdžerskog benda "Tokio Hotel", s kojim uživa u srećnom braku.

Video: Gole grudi slavne manekenke samo što nisu ispale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    1. februar 2021 | 23:18

    Incest...sve vise poznatih ljubi decu u usta da me ne bi cudilo i da rade nesto vise od toga. Izopacen svet.

  • Maja

    1. februar 2021 | 21:39

    Najgore od svega sto se pre toga cmakala sa petim muzem po redu

  • Fenix

    1. februar 2021 | 23:58

    Grozota. Ja bi creva izvrnula kad bi me majka ili otac ovako poljubili. Fuj! Gade mi se roditelji koji ljube decu u usta. Pih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA