"Ukrao je Betmobil": Biber vozi mašinu od 450.000 $, a pored Hejli izgleda kao modna katastrofa

- O Bože je l to automobil iz budućnosti? - upitali su se fanovi nakon što su videli nov Biberov Rols Rojs

  • 2
Džastin Biber Justin Bieber Hejli Hailey Džastin i Hejli; Foto: ImagePressAgency/Face to Face/Profimedia

Kanadski pevač Džastin Biber (26) i njegova supruga Hejli Biber (24) su uslikani dok su odlazili na romantičnu večeru u Santa Monici u Kaliforniji, a tom prilikom su se provozali u automobiilu vrednom 450.000 dolara.

Naime, lepa manekenka i muzičar su uslikani u zanimljivim odevnim kombinacijama, a kada su izašli iz električnog Rols Rojsa, koji izgleda kao da je automobil iz budućnosti, videlo se da je Hejli elegantnije obučena od Džastina.

Hejli je nosila crnu bluzu bez ramena, crne pantalone s belim linijama i crne salonke sa srebrnim špicem. S druge strane, pevač je nosio znatno opušteniju odevnu kombinaciju, pa je upario bež duks s narandžastim detaljima, bež "isprskane" pantalone i narandžastu kapu.

Oboje su nosili crne zaštitne maske kako bi se zaštitili od korona virusa u javnosti, a fanovi komentarišu da bi bilo bolje da su oboje obučeni u "istom fazonu".

"Hejli je skockana od glave do pete i izgleda kao da je Bibera pokupila na ulici", "Mogao je više da se sredi", "O Bože, je l to automobil iz budućnosti", "Ukrao je Betmenov automobil", bili su samo neki od komentara obožavatelja.

S druge strane, verni obožavatelji su primetili da je Džastin otvorio vrata slavnoj lepotici, pa su komentarisali da je baš džentlmen i da se ponaša znatno bolje od kako je u srećnom braku.

- Moje oči za tebe. Moje srce je za tebe. Moja duša je za tebe. Moja ljubav je za tebe. Ja sam kući gde god si ti. Ti si moje bezbedno mesto. Ja sam kompletno opsednut s tim što si. Moj najveći sam je da ostarim s tobom. Ne mogu da verujem da si moja zauvek. Srećan rođedan, bebo - napisao je Džastin za Hejlin rođendan i pokazao koliko voli svoju lepu suprugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA