≫ 

Anđelina Džoli dala prvi veliki intervju posle nekoliko godina: "Krv se vraća u moje telo..."

- Mirno sedenje mi nikada nije dobro išlo. Nisam tradicionalna majka... - rekla je Anđelina Džoli za britanski "Vog"

  • 7
Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Zuma Press

Holivudska glumica i jedna od najlepših žena na svetu Anđelina Džoli (45) je pozirala za novu naslovnicu britanskog izdanja časopisa "Vog" u svom domu i nakon dugo vremena dala intervju u kom je otkrila nepoznate detalje svog majčinstva i odnosa sa svojom decom.

Naime, 45-Anđelina koja izgleda fantastično je priznala da sebe ne doživljava kao tradicionalnu majku koja ostaje kod kuće sa svojom decom, i da joj mirno sedenje nikada nije dobro išlo, kao i da joj svo šestero dece pomaže u majčinstvu.

Glumica s bivšim partnerom i glumcem Bredom Pitom ima 19-godišnjeg sina Medoksa, 17-godišnjeg Paksa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Šilo i 12-godišnje blizance Vivijen i Noksa, i zaključila je kako ju je njena porodica na neki način izlečila i pomogla joj nakon nekoliko teških godina koje su iza nje.

- Mirno sedenje mi nikada nije dobro išlo. Iako sam oduvek želela da imam puno dece i uvek sam sebe zamišljala kao Džejn Gudal koja uz to putuje džunglom. Nisam to zamišljala na neki tradicionalan način. Imam osećaj kao da mi nedostaju sve veštine da budem tradicionalna majka koja bude kod kuće. Snalazim se jer su mi deca poprilično izdržljiva i pomažu mi, ali uopšte nisam dobra u tome - izjavila je Anđelina.

Lepa glumica 2016. godine rastala se od 57-godišnjeg Breda nakon što su braku proveli dve, a u vezi čak 12 godina. Nakon žestoke borbe oko starateljstva nad decom danas tvrde da su u boljim odnosima što se toga tiče, isto kao i finansija.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Govoreći o životu nakon raspada braka, An]elina je istakla kako ona i Bred još uvek žive jedno blizu drugoga.

- Želela sam da deca budu blizu svog oca, koji je udaljen samo pet minuta. Osećala sam izvestan pritisak da se preselim ovde - rekla je glumica.

Istakla je i da se još uvek premišlja o razvodu od Pita.

- Ne znam. Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Usredsredila sam se na ozdravljenje naše poroice. Krv koja se poput leda polako topi, vraća se u moje telo. Veselim se pedesetim godinama i osećam da ću uraditi još jedan korak napred. Iako smo pre neki dan bili na trambolini i deca su me upozorila da moram da pazim da se ne povredim. A ja sam pomislila, Bože, nije li to smešno. Bila sam akciona glumica, a sada mi deca govore da siđem s tramboline jer ću se povrediti - otkrila je glumica.

Glumica je priznala da trenutno ne zna da li  je u potpunosti srećna, ali insistira na tome da ima pozitivan pogled u budućnost.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Glumica živi u prostranoj vili sa šest spavaćih soba i 10 kupatila u Los Anđelesu, koja je prethodno pripadala osnivaču američke kinematografije Sesilu B. Demilu.

- Najviše volim što nema sobe za zabavu, već puno staza i mesta za šetnju i razmišljanje. Osećam se vrlo srećno što to imam u ovom trenutku - rekla je glumica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Dodala je i kako veruje u mladost u ljudima i da tako jasnije vidi razliku između dobra i zla.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Anđelina je za britanski "Vogue" otkrila šta svakodnevno nosi u tašni.

- Ponekad imam veliku "mama" tašnu i ne mogu da vam pokažem šta imam unutra jer tu ima svega što nije moje. "Mama pridrži mi telefon, ovo, ono...". Unutra uglavnom imam grickalice, telefone, majice, knjige, sve što možete da zamislite. Ovo je jedino što je moje ostalo - naočare za sunce, ulje za lice, čokolada i hemijska. Počinjem da mislim da mi treba interesantniji sadržaj u tašni - našalila se Anđelina i završila intervju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    2. februar 2021 | 10:24

    Novac ne čini majku, to je mnogo ljubavi, pažnje, nežnosti i rada oko dece, a ne plati da neki drugi zamenjuju majku...

  • Miloš

    2. februar 2021 | 11:38

    Bar priznaje da nije majka kako treba. Nikad lepše i bogatije, a nesrećnije žene. Tako je to kad se s đavlom petljaš...da ti sve, ali ne da da uživaš u tome!

  • Ona

    2. februar 2021 | 12:07

    Dobro je,da je deca nisu i napustila,to još Bogu samo das zahvali.Cak izgleda da nije ni imala pozitivan,ili dovoljan uticaj čak ni na svoju sopstvenu (rođenu) decu,ovo jedno se nešto u muško preobraćalo,a sve to od nedovoljnog neadekvatnog kontakta sa decom.Pare to ne mogu nikada nadomesti.A Bred bio iz brojne porodice,zdrave,vedre....pa ga najurila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA