Hari Stajls i sa cvetnom keceljom oko struka "razoružava" devojke: Šta je na njemu toliko privlačno?

Engleski pevač uslikan na snimanju novog filma sa ženskom keceljom

  • 2
Harry Styles Hari Stajls; Foto: Profimedia/PA Images

Britanski muzičar Hari Stajls (27) se nedavno oprobao kao glumac u filmu "Dont Worry Darling", a sada je sa koleginicom i devojkom Olivija Vajld (36) uslikan na setu filma u veoma interesantnoj odevnoj kombinaciji.

Naime, Hari je sada uslikan na snimanju filma sa cvetnom keceljom, a sa svojom devojkom na setu ima veoma profesionalan odnos.

Rediteljka filma Olivija izgleda kao da drži blagu distancu od Harija, kako bi na setu održali poslovan odnos pred kolegama.

Hari je tom prilikom nosio belu majicu, sivu košulju i crne pantalone, a ono što je nasmejalo mnoge jeste njegova ženska kecelja sa cvetićima.

Olivija je nosila bež džemper i crne pantalone, a zaljubljeni golupčići su nosili zaštitne maske na licu kako bi se sačuvali od korona virusa.

- Olivija i Hari su se zbližili na snimanju pa su proveli dosta vremena zajedno poslednjih nedelja. Ona je dosta puta bila kod njega u poslednje vreme - rekao je izvor blizak pevaču.

Hari Stajls je započeo ljubavnu vezu sa 10 godina starijom glumicom Olivijom Vajld, od koje se u poslednje vreme navodno ne odvaja.

Olivija je pre Harija 8 godina bila u vezi sa Džejsonom Sudejkisom, za koga je bila verena do novembra 2020. godine i s kojim ima dvoje dece - sina Otisa (6) i ćerku Dejzi (4).

Niko nije ni slutio da će raskinuti, a nije poznato da li je Olivija ostavila Džejsona zbog Harija. Sudeći po komentarima njenih prijatelja, s poznatim pevačem se zbližila nakon što je raskinula veridbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. februar 2021 | 15:19

    1.nisu u vezi i nema fokaza 2.nisu zajedno na slici na slici pored njrga je druga glumica Ne znam cemu ovoliko preterivanje

  • Maria

    2. februar 2021 | 23:14

    Hary je prosto jedno kreativno, originalno, 'not afraid to put what ever he wont's" biće... imaj taj neki super look, ne iritira, uzasno dopadljiv... meni je inspirativan 😊🙃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA