Selma Hajek: Stavila sam ruke u svetu vodu, pa sebi na prsa i rekla: "Molim te, Bože, daj mi grudi!"

Slavna glumica je u jednom intervjuu otkrila da se u mladosti godinama molila za veće grudi

  • 7
Selma Hajek Selma Hajek; Foto: Tanjug/AP

Američko-meksička čuvena glumica Selma Hajek (54) je jedna od najlepših žena na svetu, a i u šestoj deceniji ostavlja bez daha svojim izgledom.

Naime, slavna holivudska zvezda ne propušta priliku kako bi sa svojom vojskom obožavatelja na društvenim mrežama podelila brojne privatne trenutke u kojima uglavnom uživa na egzotičnim mestima.

Zvezda filma "Desperado" je nedavno objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj je pokazala svoje zanosno telo, a u prvi plan je stavila bujne prirodne obline.

Ona se fotografisala u crnom jednodelnom kupaćem kostimu i pokazala nikad bujniji dekolte, dok je osveženje potražila u bazenu, a sada je otkrila da se u mladosti molila za ovolike grudi.

Selma je plutala na vodi u kupaćem kostimu sa resicama, a svi su primetili njenu savršenu figuru - bujne grudi, uzak struk i podignutu guzu, na kojoj bi joj pozavidele i duplo mlađe žene.

Na objavi je prikupila više od 946.000 lajkova, dok je na društvenoj mreži Instagram prati 17,2 miliona pratilaca, a zatim je usledilo više od 4.000 komentara ispod objave.

- S ovakvim grudima sigurno nećeš potonuti - jedan je od komentara ispod objave.

Inače, Selma je ranijih godina tvrdila da su njene grudi dar direktno od Boga. Meksička glumica ispričala je za medije kako je nekada, dok je bila mlađa, imala male grudi pa se redovno molila Bogu za veće grudi. Čak je stavila ruke u svetu vodu da bi pokušala da postignhe čudo.

- Moja majka i ja smo se zaustavile u jednoj crkvi tokom jednog izleta kada smo bile u Meksiku. Kada smo ušle u crkvu, molila sam za čudo koje sam silno htela da se ostvari. Stavila sam ruke u svetu vodu pa sebi na prsa i rekla: "Molim te, Bože, daj mi grudi!" - ispričala je Selma.

Samo nekoliko meseci kasnije, Selmi su navodno počele da bujaju grudi na kojima joj danas zavide žene širom sveta.

- Bog mi je dao grudi! U roku od nekoliko meseci počela sam da se razvijam, kao i svi tinejdžeri, i bila sam vrlo zadovoljna načinom na koji sam fizički odrasla – rekla je Selma u ranijem intervjuu kod Dejvida Letermana, a svi se slažu da ona ima jedan od najboljih dekoltea na javnoj sceni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA