"Najnebitnija" Kardašijanka u providnoj haljinici na Bahamima: Jedna slika je "ufff..."

"Prezgodna, bolja si od Kim", "Kakva Kim, ona je niska, a Kloi je zakon", "Najbolja guza u porodici Kardašijan", bili su samo neki od brojnih komentara koje je dobila Kloi Kradašijan posle paparaco fotki sa plaže

  • 0
Kloi Kardašijan Kloi Kardašijan; Foto: Instagram/khloekardashian

Američka rijaliti zvezda Kloi Kardašjan (36) je uslikana u veoma provokativnom izdanju na plaži na Bahamima, a fanovi su oduševljeni koliko dobro starleta izgleda, pa kažu da je konačno zgodnija od njene starije sestre Kim Kardašijan (40).

Naime, Kloi, koju fanovi popularne porodice često zovu "najnebitnija Kardašijanka", je svoje zategnuto telo istakla u bikiniju preko kog je obukla tirkiznu providnu haljinicu, a svi su gledali samo u njenu poveću guzu.

Ona je pozirala na plaži u Turks i Kaikosu, a nije joj smetalo što je sve vreme fotografišu paparaci.

Kosu je vezala u punđu i imala je šminku u boji kože, a istakla je i svoj bronzani ten.

"Prezgodna, bolja si od Kim", "Kakva Kim, ona je niska, a Kloi je zakon", "Najbolja guza u porodici Kardašijan", "Šta su uradile sa telom kada svaka od njih odjednom ima istu građu?", "Prelepe noge", bili su komentari njenih fanova.

Inače, Kloi je i u mladosti bila zgodna dama sa oblinama, ali nije imala toliko veliku razliku između struka i kukova, pa mnogi nagađaju da je ubrizgavala salo u zadnjicu i bokove.

Kloi posle dužeg vremena nije više okarakterisana kao "debela" sestra Kardašijan, već je napornim treninzima doterala svoju liniju u red, a mnogi kažu da je plastičnim operacijama izmenila čitavo lice.

Podsetimo, u prošlosti Kloi je često ismevana da je "ružna sestra" i pričalo se da nije ćerka Roberta Kardašijana, koji je Kortnin i Kimin otac, no kasnije je dokazano suprotno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA