≫ 

Mensona brišu iz serije nakon šokantnih optužbi, diskografska kuća raskinula ugovor s njim

- Nakon što su u javnost izašle uznemirujuće optužbe Evan Rejčel Vud i drugih žena, "Loma Vista" će prestati da promoviše novi album Merilina Mensona, i to odmah - piše u saopštenju jedne diskografske kuće

  • 0
Merilin Menson Merilin Menson i Evan Rejčel Vuds; Foto: Profimedia/Pacific coast news

Diskografska kuća "Loma Vista Recordings" raskinula je ugovor s Merilinom Mensonom (52) nakon što ga je pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje, mučenje, pa čak i silovanje, a među njima je i njegova bivša verenica i glumica Evan Rejčel Vud (33).

Naime, izdato je saopštenje o pevaču iz pomenute diskografske kuće, u kome piše:

Nakon što su u javnost izašle uznemirujuće optužbe Evan Rejčel Vud i drugih žena, "Loma Vista" će prestati da promoviše novi album Merilina Mensona, i to odmah. S obzirom na razvoj događaja, s njim nećemo sarađivati ni na projektima u budućnosti.

Menson će biti zamenjen i u dve televizijske serije "Creepshow" i "American Gods", a diskografska kuća je već izbrisala njegovu službenu stranicu.

- Epizoda s Mensonom trebalo bi da se emituje u drugoj polovini 2021. godine, a iz nje ćemo izbaciti sve kadrove s njim. "Starz" kao TV kuća podržava sve žrtve seksualnog zlostavljanja - javljaju iz televizijske kuće na kojoj se emituje serija "American Gods".

O ovom slučaju je prva progovorila Evan Rejčel Vud, koja je tek sada imenovala Mensona kao čoveka za kog je ranije govorila da ju je zlostavljao. Pre dve godine glumica je, ne navodeći imena, izjavila kako je bila u traumatičnoj vezi koja joj je uzrokovala PTSP, pa je spominjala kako joj je taj muškarac zabranio mobilni telefon, izgladnjivao je i mučio.

- Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, svetu poznatiji kao Merilin Menson - započela je svoju objavu na Instagramu.

- Počeo je da me priprema dok sam bila tinejdžerka i godinama me stravično zlostavljao. Isprao mi je mozak i manipulacijom doveo u položaj potčinjenosti. Dosta mi je života u strahu od osvete, klevete ili ucenjivanja - rekla je ona.

- Tu sam kako bih razotkrila opasnog čoveka i prozvala mnoge industrije koje ga podržavaju pre nego što uništi više života. Saosećam se s mnogim žrtvama koje više ne treba da ćute - napisala je i izazvala lavinu komentara podrške, a javile su joj se i druge žene koje je Menson navodno zlostavljao.

Podsetimo, Evan i Menson su vezu započeli 2006. godine, nakon što je pevač raskinuo s Ditom Von Tiz. Šuškalo se da je za njihov raskid bila kriva upravo mlada glumica koju su zbog toga u to vreme ljudi čak i osuđivali na ulici. Menson i Vud su raskinuli 2010. godine.

Glumica je u prošlosti otkrila da je jednom bila silovana u vezi, a s obzirom na to da je tada prećutala ime svojeg silovatelja, mnogi su sada zaključili da se radilo upravo o Mensonu.

Ona je takođe u jednom intervjuu osudila i preminulog košarkaša Kobija Brajanta govoreći da on jeste bio velika zvezda, ali da je činjenica i da je bio silovatelj, kao i da će ona nastaviti da se zalaže za prava žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA