Čistio je lavovske kaveze, izbačen je iz 14 škola, a danas mu se može da vilu prodaje za 110 miliona

Bio je frizer, čistač lavovskih kaveza u zoološkom vrtu i bioskopski čuvar, a sada prodaje vilu za 110 miliona dolara

  • 6
Sylvester Stallone, Silvester Stalone Silvester Stalone; Foto: Shutterstock

Američki glumac Silvester Stalone (74) želi da proda svoj dom na Beverli Hilsu za 110 miliona dolara.

Naime, Staloneova vila u Los Anđelesu se prostire na 1.950 m2, ima osam spavaćih soba i 12 kupatila.

Vila se nalazi na 3,47 hektara zemlje, ima dvosobnu gostinjsku kuću, pozorište, biblioteku, teren za tenis i bazen.

Vila je od nedavno na prodaju, a nije ni čudo što glumac zahteva ogromnu sumu novca za luksuz koji je sam svojim rukama, talentom i akcionim scenama zaradio.

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dve milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda, iako je imao veoma tešku mladost. 

Ismevan zbog govorne mane i odbačen u školi, odlučio je, inspirisan bodibilding legendom Stivom Rivsom, da prati njegov put. Teretane su u to vreme bile retke i skupe, pa je, da bi izgradio svoje čuvene mišiće, odlazio u lokalni auto-otpad, gde je trenirao snagu na starinski način.

On nije neko ko je bio preodređen za veliku akademsku karijeru.

To se nije moglo očekivati od nestašnog dečaka sklonog čestim tučama. Izbačen je iz ukupno 14 škola, tako da je njegova mama Džeki izvodila prave bravure da ga izvuče iz nevolje, a školu je, na kraju, završio na Američkom koledžu u Švajcarskoj.

Planinski vazduh i pozitivno okruženje su snažno uticali na mladog Stalonea. Tamo su se dogodili i prvi kontakti sa glumom. Prve uloge ostvario je na časovima glume i školskim predstavama. Vrlo brzo se zaljubio u taj poziv.

Kako bi uspeo da upiše dobru školu glume, bio je spreman na sve – ali i primoran da radi razne poslove. Bio je frizer, čistač lavovskih kaveza u zoološkom vrtu i bioskopski čuvar. Takođe, poznato je da snimao i filmove za odrasle.

Malo je poznato da je, pre onog u kom smo imali priliku da uživamo, Stalone napisao nekoliko verzija scenarija za "Rokija". Ideja je bila da Roki umire u drugom nastavku, a zatim i u petom. Međutim, što zbog fanova, što zbog činjenice da franšiza donosi ogroman novac, ovaj plan nije sproveden u delo.

Italijanski pastuv je morao da savlada svoj strah od visine na najteži način – snimajući film “Alpinista” na Dolomitima, dok se klaustrofobije rešio snimajući “Svetlost dana” u skučenom tunelu, a zahvaljujući velikoj zaradi poseduje nekoliko luskuznih nekretnina širom sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA