≫ 

Anđelina prodaje neverovatan poklon Beda Pita i može da zaradi čak 3,4 miliona dolara!

- To je jedino delo koje je Čurčil naslikao tokom rata, možda ohrabren napretkom saveznika, u zemlji koju je smatrao jednom od najlepših koje je video - rekao je prodavac umetnina o slici koju prodaje Anđelina Džoli

  • 2
Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Zuma Press

Holivudska glumica Anđelina Džoli (45) prodaje sliku koju je pre 10 godina dobila od svog bivšeg supruga Breda Pita (57), a cena jedinstvene slike se kreće između 2 i 3,4 miliona dolara.

Naime, radi se o slici koju je britanski ratni premijer Vinston Čurčil (1874 - 1965) naslikao tokom Drugog svetskog rata i očekuje se da bi delo na aukciji moglo da postigne enormnu cenu, prenose strani mediji i CNN.

Naime, Čurčil je naslikao "Toranj džamije Kutubije" u Marakešu u Maroku nakon što je prisustvovao konferenciji u Kazablanki u januaru 1943. godine i dao je američkom predsedniku Frenklinu D. Ruzveltu.

Glumac Bred Pit je kupio istu sliku 2011. godine od trgovca umetnina i poklonio je svojoj partnerki Anđelini, s kojom ima šestoro dece. Par se kasnije rastao 2016. nakon dve godine braka, a njihov razvod još nije završen što se tiče finansija.

Čurčil je naslikao delo odmah nakon ratnog samita na kom je s Ruzveltom dogovorio sledeće faze zajedničke strategije protiv nacističke Nemačke. Procena vrednosti slike kreće se od dva do 3,4 miliona dolara.

-To je jedino delo koje je Čurčil naslikao tokom rata, možda ohrabren napretkom saveznika, u zemlji koju je smatrao jednom od najlepših koje je video - rekao je Nik Orčard.

Nik je rekao da platno na prodaju stavlja "Jolie Family Collection".

Trgovac umetninama Bil Rau, od kog je Pit kupio sliku rekao je da je ona poklonjena sinu predsednika Ruzvelta koji ju je prodao 1960.godine.

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svetlana

    4. februar 2021 | 12:00

    Lepa ali totalno nesredjena zena..

  • suština njenog bića Grdana

    5. februar 2021 | 09:25

    Ulogom veštice Grdane su je skroz raskrinkali sad je svi vide kao Grdanu i nikako drugačije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA