≫ 

Otac godinama odbija da je vidi, a Suri je prava kopija svoje slavne majke

Suri je uslikana sama u Njujorku dok je kupovala kafu, a sve je iznenadilo koliko liči na Kejti

  • 6
Kejti Holms sa ćerkom Suri Kruz Foto: Profimedia

Ćerka bivšeg glumačkog para Kejti Holms (41) i Toma Kruza (58), Suri Kruz (14), najnovijim fotografijama pokazala je koliko je porasla i iz deteta transformisala se u prelepu devojčicu, kopiju svoje majke.

I dok je dobar deo javnosti još uvek doživljava kao malenu devojčicu, Suri će ove će godine napuniti 15 godina, a više joj ne treba ni roditeljska pratnja za šetnju gradom. Suri je uslikana sama u Njujorku dok je kupovala kafu, a sve je iznenadilo koliko liči na Kejti.

Suri s godinama sve više liči na slavnu majku, pogotovo u periodu kada je glumica izgledala na početcima svoje karijere, kada je imala isto ovako dugačku kosu. Od oca, činio se, nije nasledila puno, a ne zna se ni kada ga je posljednji put vidjela.

Naime, iako se prošle godine šuškalo da je Tom odlučio da se zbog ćerke odrekne kotroverzne vere, strani mediji i dalje pišu da Suri nije video još od 2012. godine, kada se razveo od Kejti.

Iako je svih ovih godina imao pravo da viđa ćerku 10 dana u mesecu, kao požrtvovnom scijentologu vera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. A upravo je Tomova opsednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Kejti koja je pre osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kći.

Tom je Suri navodno redovno slao pisma koja je njena majka skrivala. Prošle godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželela videti s njim.

Katie se, s druge strane, retko odvaja od ćerke, a nedavno je otkrila i kako je odgaja.

- Puno je volim. Najveći cilj mi je da ostane svoja i odaste u samouverenu, jaku i sposobnu osobu, te da toga bude i svesna - ispričala je glumica ranije za In Style.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    5. februar 2021 | 19:31

    Mogli ste samo malo da promenite tekst, tek toliko da se ne vidi da ste je prepisali iz hrvatskih medija. Jer tesko da u srpskom postoji scijentologija.

  • Jeca

    5. februar 2021 | 23:44

    Kako je lepa devojčica primerena svojim godinama. A ne kao ove naše, sa veštačkim noktima, kosom i napumpanim ustima. Pa uporedite nju i onu srednju Djogaj

  • dg

    5. februar 2021 | 18:43

    Iste. Posebno sa maskom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA