≫ 

Javila se još jedna Mensonova žrtva sa šokantnim tvrdnjama: "Imao je sobu za silovanje"

- Dok sam bila u njegovom domu pozvao me je u "sobu za silovanje". Pomislila sam da ima loš smisao za humor - napisala je muzičarka Fibi Bridžers i šokirala javnost

  • 6
Merilin Menson i Phoebe Bridgers Merilin Menson: Profimedia

Pet žena iz Amerike je iznelo uznemirujuće optužbe protiv pevača Merilina Mensona (52) u poslednjih nekoliko dana rekavši da ih je psihički, fizički i seksualno zlostavljao u prošlosti.

Naime, prva je progovorila glumica Evan Rejčel Vud (33), koja je muzičara optužila da ju je zlostavljao dok je još bila tinejdžerka. Njena priča podstakla je i druge žrtve da progovore o zlostavljanju.

Jedna od žena rekla je kako ju je Menson vezao, silovao i uživao u njenoj boli, a druga je ispričala kako ju je zaključao u sobu kada je bila "loša" pa ju je vređao satima.

Usred svih optužbi, muzičarka Fibi Bridžers (26) podelila je mračno iskustvo koje je, tvrdi, imala s Mensonom. Kao tinejdžerka bila je njegova velika obožavateljka, a s nekoliko prijatelja otišla je do njegovog doma. Strani mediji prenose kako ju je, dok je bila u njegovoj kući, pozvao u "sobu za silovanje".

- Dok sam bila u njegovom domu pozvao me je u "sobu za silovanje". Pomislila sam da ima loš smisao za humor. A onda sam prestala da budem njegova obožavateljka. Podržavam sve koji su progovorili o tome - napisala je Fibi na Tviteru.

Kada su optužbe protiv njega počele da se nižu, Menson ih je snažno poricao. Međutim, posledice su bile brze. Istog dana kada su se zlostavljane žene javile, Mensonova izdavačka kuća "Loma Vista" prekinula je saranju s njim.

Nakon što su u javnost izašle uznemirujuće optužbe Evan Rejčel Vud i drugih žena, "Loma Vista" će prestati da promoviše novi album Merilina Mensona, i to odmah. S obzirom na razvoj događaja, s njim nećemo sarađivati ni na projektima u budućnosti.

Menson će biti zamenjen i u dve televizijske serije "Creepshow" i "American Gods", a diskografska kuća je već izbrisala njegovu službenu stranicu.

- Epizoda s Mensonom trebalo bi da se emituje u drugoj polovini 2021. godine, a iz nje ćemo izbaciti sve kadrove s njim. "Starz" kao TV kuća podržava sve žrtve seksualnog zlostavljanja - javljaju iz televizijske kuće na kojoj se emituje serija "American Gods".

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    6. februar 2021 | 13:35

    Covek je izvanredan umetnik, ali se vidi da je egocentrik I da se ovakve stvari od njega mogu ocrkivati... Ljudi koji imaju sve u zivot i radili su sve najcesce skrenu i zabavljaju se na bolesne nacine...'pozvao me u sobu za silovanje'... I ti si otisla? Ajd.. Njemu najstroza kazna, ali tebi treba delic mozga ne bi li razmisljala.

  • Rajko

    6. februar 2021 | 13:28

    '' pozvao je da udje u sobu za silovanje''. Onda ona svojom voljon udje i kaze''silovanje''. Sta reci

  • T

    6. februar 2021 | 17:06

    Ja ne znam stvarno ko moze da bude fan ove spodobe, a pogotovo da bilo sta ima sa njim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA