Imala je tek 18 kad joj je reditelj u lice sasuo "recept za uspeh": "Uradi grudi, popravi vilicu..."

- Gledao je u mene dugo procenjujući me, a zatim mi je rekao da uradim grudi, da popravim vilicu i da smanjim guzu - ispričala je bivša Mis sveta o susretu sa prvom osobom u filmskoj industriji

  • 2
Prijanka Čopra i Nik Džonas Prijanka Čopra i Nik Džonas; Foto: Tanjug/AP

Bivša Mis sveta za 2000. godinu Prijanka Čopra (38) je progovorila o šokantnim detaljima iz prošlosti i rekla kako su je određeni ljudi ubeđivali da se podvrgne plastičnim operacijama, kako bi uspela u svetu glume.

Naime, ona je otkrila da ubrzo nakon što je osvojila krunu Mis Sveta jedan filmski režiser joj je predložio da se podvrgne plastičnoj operaciji, dok je još bila tinejdžerka.

Bolivudska zvezda - koja je glumila u bezbroj TV emisija i filmova širom sveta - pobedila je na izboru lepote 2000. godine i odmah krenula u filmsku karijeru.

Međutim, prva osoba sa kojom se srela u filmskoj industriji joj je predložila da treba da ugradi silikone u grudi i da popravi svoje "proporcije", s čime se tada složio njen tadašnji menadžer.

38-godišnjakinja je o svom iskustvu govorila u svojoj novoj autobiografiji "Unfinished" i otkrila da je to normalna stvar u ovoj industriji.

- Posle par minuta razgovora sa rediteljem, rekao mi je da ustanem i da se okrenem kako bi me video celu - rekla je Čopra.

- Uradila sam to. Gledao je u mene dugo procenjujući me, a zatim mi je rekao da uradim grudi, da popravim vilicu i da smanjim guzu - piše lepotica u knjizi.

- Ako želim da budem glumica, moram da popravim proporcije, rekao mi je i dodao da zna sjajnog lekara u Los Anđelesu kod koga želi da me pošalje - dodala je glumica.

Ubrzo zatim je otpustila svog menadžera, a iako se nije podvrgla pomenutim operacijama uspela je u Holivudu.

- To je toliko "normalizovano" u industriji danas - zaključila je glumica koja je već 3 godine u braku sa Nikom Džonasom (28) iz benda "The Jonas Brothers".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    10. februar 2021 | 20:41

    Neko sa 18 ima mozak da kaze ne budali, a neko sa skoro toliko ide svakog utorka na silovanje.

  • Cccc

    10. februar 2021 | 16:06

    Mnogo lepa i dobra glumica. Serija Quantico vrh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA