≫ 

Glumica opisala kako ju je reditelj savetovao da ugradi silikone da bi napredovala u karijeri

Prijanka Čopra, koja je odbila sve ovo, opisala je tu situaciju u svojim memoarima pod nazivom "Unfinished"

  • 0
Prijanka Čopra i Nik Džonas Prijanka Čopra sa suprugom, pevačem Nikom DžonasomFoto: Tanjug/AP

Poznata glumica Prijanka Čopra nije zaboravila šokantan trenutak koji se desio na početku njene karijere, kada joj je, prema njenim rečima režiser rekao da treba da joj se "poprave" proporcije da bi uspela u filmskoj industriji.

Nekadašnja mis sveta je o svemu ovome pisala u svojim novim memoarima pod nazivom "Unfinished" ("Nedovršeni"), , čiji je odlomak u ponedeljak prikazan u britanskom listu "Metro".

- Posle nekoliko minuta razgovora, režiser/producent mi je rekao da ustanem i vrtim se za njega - napisala je Prijanka Čopra  svojoj knjizi koja će izaći 9. februara.

- Zurio je u mene dugo i snažno, procenjujući me, a zatim predložio da ugradim silikone, popravim vilicu i dodam još malo umetke u moju zadnjicu - navela je glumica.

- Ako bih želela da budem glumica, rekao je, trebalo bi da„ popravim proporcije, a poznavao je sjajnog doktora u Los Anđelesu kod koga bi mogao da me pošalje. Moj tadašnji menadžer izrazio je svoje slaganje sa ocenom - nastavila je zvezda Bolivuda.

Prijanka Čopra i Nik Džonas Prijanka Čopra sa suprugom, pevačem Nikom Džonasom Foto: Tanjug/AP

- Napustila sam kancelariju režisera/producenta osećajući se zapanjeno. Da li je bio u pravu što nisam mogla da budem uspešna ako nisam imala toliko popravljenih delova tela?-  napisala je glumica i dodala:

- Razmišljala sam o tome kako su me pojedinci u medijima i drugi u industriji nazivali "sumornim" i "drugačijim izgledom", i pitala sam se da li sam ipak voljna za ovaj posao - navela je ona.

Prijanka Čopra na kraju nije prihvatila taj "savet" režisera, i postala holivudska zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA