≫ 

Ivanka Tramp ni na terasu ne izlazi bez šminke i to "full"

Ćerka bivšeg predsednika Amerike je čak i na terasi uslikana sa šminkom

  • 0
Ivanka Tramp, Ivanka Trump Ivanka Tramp; Foto: Tanjug/AP

Ćerka bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa (74) Ivanka Tramp (39) je uslikana na terasi u Majamiju sa svojim sinom Džozefom, gde je uživala u lepom vremenu i društvu.

Naime, izgleda da Ivanka Tramp ipak uživa u životu daleko od Bele kuće, pa je ponedeljak ujutro provela na terasi upijajući sunčeve zrake.

Ona se odmarala na balkonu svog novog raskošnog stana u Majamiju - daleko od užurbanog života i hladnog vremena u Vašingtonu, koji je vodila do pre nekoliko nedelja, do kada je njen otac bio bio predsednik Sjedinjenih Američkih Država od 2016. godine.

Osim što je rano ujutro odvojila malo vremena za sebe, Ivanka je iskoristila i priliku da se poveže sa svojim sinom Džosefom (7) tokom doručka pre nego što je krenuo u školu. S obzirom da je u Vašintonu bila veoma zauzeta oko svojih poslovnih obaveza, ona sada koristi svoje slobodno vreme kako bi se posvetila porodici.

Ivanka je tom prilikom nosila dugu crveno-teget haljinu i bila je našminkana čak i na terasi, dok je Džozef nosio školsku uniformu.

Inače, Ivanka i njen suprug Džared Kušner su nedavno kupili privatnu parcelu na luksuznom ostvu u Majamiju za 30 miliona dolara.

Poznati par je tada uložio ogroman novac za zemlju na ostrvu sa visokim obezbeđenjem pod nazivom "Indian Creek", koje je poznato kao "bunker milijardera".

Parcela se prostire na 1.84 hektara zemlje i ima privatnu rivu dugu 18 metara. Porez na ovu imovinu godišnje iznosi 472.764 dolara, što je sitnica za ovaj bogati par.

Izvor upoznat sa situacijom kaže da su Ivanka i Džared dugo tražili imovinu na Floridi, jer su se mnogi njihovi prijatelji i članovi porodice preselili iz Njujorka na Floridu, a stan u Njujorku će i dalje da održavaju.

Video: Trampova ćerka na ručku u Beogradu, cirkala vino, ali nije jela srpsku hranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA