≫ 

Zbogom divljoj kosi! Džej Lo ošišana na kratko "kida" kako izgleda na naslovnici čuvenog magazina

Slavna pevačica se pojavila na naslovnici jednog popularnog magazina koji ove godine slavi 30. rođendan

  • 0
Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Instagram/jlo

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) osvanula je na naslovnici "Allure" magazina, za martovsko izdanje, a zatim je u intervjuu otkrila detalje za početka karijere.

Naime, ona se u 52. godini života pojavila na naslovnici popularnog magazina sa kratkom kosom, a ispod objave na društvenoj mreži Instagram piše da magazin slavi 30. rođendan.

Mart je za nas glavni mesec. Slavimo 30 godina Allurea - i to radimo ni sa kim drugim nego sa Džej Lo - piše u opisu objave.

- Biti lav u lancu pop kulture je njena glavna karakteristika otkako je poznajemo. Ali ona nije ista osoba kakva je bila devedesetih godina. Niko od nas nije, naravno. Promenili smo se. Svet se promenio. Razlika u slučaju Lopez je u tome što je ona imala ulogu u tome da ga promeni. Poput "Allure", koji je takođe nastao devedesetih, Lopezova je oblikovala način na koji prepoznajemo lepotu - piše u nastavku.

- Kada sam se pojavila na sceni, bilo je to neko čudno doba i svi su morali da budu mršavi - započela je latino diva.

- Kažu mi "Pa, nisi mršava. Kako se osećaš?" Ja odgovaram: "Osećam se sjajno zbog toga!" Danas nam je taj standard lepote izrezan iz uma poput melanoma - dodala je lepa pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Allure Magazine (@allure)

- Da li je to bilo u potpunosti zahvaljujući Lopezovoj? Nije. Ali ona je standard lepote gurnula u napred - ka različitim tipovima tela, različitim tonovima kože, različitim definicijama tela - silom svoje volje i talenta. Napokon, odricanja su nestala. Lopezova, očigledno, nije - zaključili su iz magazina "Allure".

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA