"Ko joj je dao ove čarape, neka odmah da otkaz!" Neviđen promašaj na iskvarcovanoj Dženifer Aniston

- Spržila se kao Ros u "Prijateljima" - glasio je najsmešniji komentar nakon novih fotki Dženifer Aniston

  • 7
Jennifer Aniston, Dženifer Aniston Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP

Holivudska miljenica Dženifer Aniston (51) je uslikana na snimanju filma "The Morning Show" koji snima sa svojom koleginicom Riz Viterspun (44), a tom prilikom je izgledala veoma iskvarcovano u licu.

Naime, Dženifer je izgledala veoma preplanulo dok je izlazila iz svoje prikolice u sivoj odevnoj kombinaciji, a svi su primetili da je neprirodno tamna u licu.

Ona je nosila sivi sako, suknju i salonke  u istoj boji, a na licu je nosila vizir kako bi se na setu filma zaštitila od korona virusa. Dženifer i njene kolege na snimanju su veoma odgovorni, pa se može videti da su svi oko nje nosili zaštitne maske ili vizire.

Obožavatelji zvezde "Prijatelja" su komentarisali izgled lepe glumice nakon novih paparaco fotografija.

"Šta će joj ove čarape, mnogo su svetle u odnosu na ostatak boje tela", "Ko joj je dao ove čarape, neka momentalno, odmah, juče, da otkaz", "Hahaha, nije trebalo da preteruje sa solarijumom", "Nadam se da je tako pocrnela na nekoj tropskoj destinaciji", "Spržila se kao Ros u "Prijateljima"", bili su komentari fanova.

Nove fotografije Dženifer Aniston pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA