≫ 

Sajmon Kauel ne odustaje od vile iz koje je pre dve godine "isterao duha"

- Postalo je toliko loše da smo pozvali isterivača duhova da nam pomogne - rekao je Sajmon Kauel o dešavanjima u vili koju sada renovira

  • 1
Simon Cowell, Sajmon Kauel Sajmon Kauel; Foto: Profimedia/Alamy

Engleska televizijska ličnost Sajmon Kauel (61) renovira svoju vilu u južnom delu Londona, iz koje je pre dve godine "morao da istera duha".

Naime, muzički mogul koji takođe ima luksuzne nekretnine na Beverli Hilsu i u Malibuu počeo je da renovira svoju vilu u Londonu nakon što mu je prošle godine odobrena dozvola za dogradnju kuće.

Na fotografijama koje su uslikane ispred kuće vidi se ogromna vila okružena radnicima s kacigama koji premeštaju materijal i alate, a deo prilaza u dvorištu  je očišćen kako bi radnici mogli da parkiraju kombi.

Takođe, oko kuće se nalazi skela sa na kojoj se prostiru najloni, a vidi se da je atomsfera veoma radna. Sajmon je angažovao profesionalce za servisiranje kuće kako bi uspeli da urade sve po modernim zahtevima ove porodice.

Na spisku poslova koji treba da budu završeni tokom renoviranja su ugradnja novih prozora i vrata, kao i otvorenog bazena dugog 15 metara.

Bivši vlasnik ove kuće Kristijan Levet je pre nekoliko godina rekao da veruje da je u kuću ušao strašni duh još 2014. godine.

On je tada rekao da je kupio jedan istorijski artefakt iz 1288. godine pre nove ere, a u kući su tada počele da se dešavaju neobične pojave. Statua je kasnije odneta u muzej, a priča se da duh i dalje luta ovom rezidencijom.

Sajmon je jednom prilikom rekao da je često mogao da čuje kako vrata lupaju u kući - što je uplašilo njegovu mamu, tatu i psa.

- Zemljište na kom je moja kuća izgrađena je na mestu nekadašnje veće kuće. Postalo je toliko loše da smo pozvali isterivača duhova da nam pomogne - otkrio je tada Kauel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA